Loading...

The Way of the Househusband (aka. Gokushufudou) (2021- )

by Adrian Solomon, aprilie 27, 2021

Recomandare – decent!

Gen: Comedie
Studio: J. C. Staff
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 5
Durată episod: 17 min.
Statut: serie în desfășurare
Rating MyAnimeList: 6.94

Despre: Tatsu, supranumit The Immortal Dragon, era unul dintre cei mai temuți membrii Yakuza, reușind ca într-o singură noapte, neînarmat și de unul singur, să distrugă 10 organizații rivale. În curând după acest episod el s-a retras din mafie și a decis să devină un casnic. Seria de față urmărește tentativele acestuia de a avea o viață normală, în ciuda aspectului său înfricoșător și a reputației sale câștigate.

Rant: Ultimul anime cu și despre Yakuza a fost Gokudolls, un serial care doar ocazional avea sclipiri de geniu. Făcut cam în aceeași venă, cu un stil similar de animație, care prezintă doar o serie de imagini statice care ocazional se mai mișcă, de parcă ai citi o manga interactivă, și Gokushufudou se adresează în special celor care au habar despre fenomenul Yakuza și obiceiurilor lor, sau cel puțin celor care au jucat extraordinara serie de jocuri Yakuza. Glumele sunt savuroase iar imaginea evocată de Tatsu, aceea de interior de bezea într-un exterior de ciment, este unică în tot ce am văzut până acum. El a spus nu violenței, întrebuințându-și acum abilitățile și îndemânările obținute ca membru al mafiei, în a deveni un casnic cât mai bun. Serialul este extrem de scurt, fiecare episod fiind împărțit în alte 5 părți de câte aproximativ 3 sau 5 minute fiecare așa că se poate consuma cum doriți. Pofta bună!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.