Loading...

The Mentalist (2008-2015)

by Adrian Solomon, martie 8, 2017

Recomandare – musai!

Gen: Polițist
Distribuție: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti
Nr. sezoane: 7
Nr. Episoade: 151
Durată episod: 43 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 8.1

Despre: Serialul urmărește povestea lui Patrick Jane, un consultant independent pentru Biroul de Investigații al Californiei. Departe de a fi ușă de biserică, având în vedere că în trecut acesta și-a folosit abilitățile observaționale pentru a fraieri oameni, acesta se dovedește a fi de real folos, dar și sursă constantă de dureri de cap pentru colegii săi din departament. Însă adevăratul motiv pentru care Jane lucrează cu poliția, este pentru a-l identifica și captura pe criminalul în serie, Red John, care este responsabil pentru crimele soției și fiicei lui Jane.

Rant: Dacă tot v-am pomenit de Psych nu demult, unde ziceam că acel serial s-a inspirat foarte mult din The Mentalist, iată că a venit rândul acestuia de a fi prezentat. Cred că îl pot socoti ca fiind unul dintre serialele mele favorite, asta și datorită șarmului cu care își joacă rolul Simon Baker. Seria în sine o consider responsabilă pentru o grămadă de apariții cu mentaliști la diverse showuri TV de dat talente și aere.

Chiar dacă povestea principală și anume goana după Red John, se desfășoară în pas de melc cu câteva episoade per sezon legându-se de ea, restul fiind diverse cazuri ale săptămânii cu care se confruntă Jane și echipa, serialul nu m-a plictisit nici un moment, cu toate că pe final a scăzut considerabil din turație. Totuși, nu cred că este o noutate această serie, pentru mulți dintre voi fiind bine-cunoscută și destul de faimoasă, dar dacă printre cititorii acestui blog se află chiar și numai câțiva care nu au încercat-o, le recomand să se apuce imediat de ea. Musai!!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.