Loading...

Psych (2006-2014)

by Adrian Solomon, martie 4, 2017

Recomandare – musai!

Gen: Detectivi, Comedie
Distribuție: James Roday, Dulé Hill, Corbin Bernsen
Nr. sezoane: 8
Nr. Episoade: 121
Durată episod: 44 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 8.3

Despre: Datorită antrenamentului la care a fost supus de mic de către tatăl său, pe atunci ofițer de poliție, Shawn Spencer și-a dezvoltat simțurile observaționale la un nivel extrem de ridicat. Actualmente fără servici și cu prea mult timp liber, Shawn stă toată ziua și se uită la televizor, sunând la poliție cu diverse indicii pe care le observă la știri, ajutând astfel să închidă o mulțime de cazuri. Poliția devine suspicioasă de această activitate, considerând că astfel de informații pot veni doar dinăuntrul unei organizații criminale și decid să îl aresteze ca suspect. Pentru a evita aceste acuzații, el pretinde că ar fi un medium. Cu toate că șefa poliției îl avertizează că dacă aceste puteri se dovedesc a fi false el ar putea ajunge la răcoare, Shawn decide să continue șarada și să devină un colaborator permanent al poliției, asistând cu cele mai dificile cazuri, spre necazul noilor săi parteneri.

RantSeria a apărut la un moment de vârf al popularității serialului The Mentalist, pe care nu se sfiește să îl menționeze ca inspirație. Relația dintre Shawn și Gus este una dintre sursele principale de comedie, iar faptul că, pretinzând că ar avea puteri psihice, îi permite lui Shawn un comportament cât se poate de excentric.

Personal am fost cucerit de umorul seriei, care este perfect așezat pe stilul episodic de rezolvare a câte unui mister per episod. Destul de consistent dacă te prinde, serialul ăsta este perfect pentru relaxare, refuzând să se ia în serios. Practic aș putea zice că este complet opusul serialului The Mentalist.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.