Loading...

Only Murders in the Building (2021- )

by Adrian Solomon, octombrie 27, 2021

Recomandare – musai!

Gen: Mister, Detective, Comedie
Distribuție: Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez, Aaron Dominguez, Amy Ryan
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 10
Durată episod: 33 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 8.2

Despre: Trei locatari ai unui complex de apartamente numit The Arconia, toți pasionați de podcasturi despre crime adevărate și povești cu detectivi, descoperă că ceea ce poliția a decis că este un simplu suicid petrecut în complexul lor, este de fapt o crimă cu implicări mult mai adânci.

Rant: Hulu se pare că a dat peste o mică nestemată când a aprobat acest serial, iar rezultatul final pare să le fi dat dreptate. Bazat pe sinergia fantastică dintre Steve Martin și Martin Short, parteneri în comedie de peste 35 de ani, juxtapusă cu blazarea milenială întruchipată de Selena Gomez, Only Murders in the Building este pe jumătate o poveste despre o crimă pe care trei necunoscuți încearcă să o rezolve, pe jumătate comentariu social despre discrepanțele dintre generații. Dialogul curge rapid, natural, situațiile comice se intersectează deseori cu întâmplări triste iar ritmul general al serialului este unul bun, ajutat de faptul că fiecare episod are jumătate de ore și se termină cu un cliff-hanger, lucru ce duce la un binge-watching garantat.

Așadar, Only Murders in the Building prezintă povestea a trei necunoscuți, și cum ajung aceștia să rezolve o crimă împreună. Toți sunt obsedați de podcasturile true-crime, lucru ce îi aduce împreună inițial, iar mai apoi, îi stârnește să își creeze propriul lor show, atunci când în complexul lor de apartamente, un vecin își pierde viața. Însă ce face totul și mai interesant, este povestea individuală a fiecăruia. Charles-Haden Savage este un fost actor cu un singur rol în carieră, întâmplător unul de succes, pe baza căruia și-a dus toată viața, lucru ce a dus la diverse nevroze și medicamentații care l-au transformat încet dar sigur într-un singuratec ursuz, de a cărui companie nu se bucură mai nici un vecin. Oliver Putnam se auto-numește un regizor de spectacole vizionar, un nume greu pe Broadway, dar este un om falit, a cărui eră a apus, iar a cărui idei extravagante au dus mai mereu la ruină financiară. În contrast cu cei doi septuagenari, tânăra milenială Mabel Mora este un mister pentru locatari, iar personalitatea ei rece și mereu pusă pe critică, completează în mod bizar trioul de prospectivi podcasteri, ea fiind elementul care anulează deseori aiureala partenerilor ei.

Showul a fost reînoit pentru un nou sezon așa că dacă vă place stilul de umor sec a lui Steve Martin, aveți motive întemeiate să încercați această serie.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.