Loading...

Child’s Play (1988)

by Adrian Solomon, octombrie 29, 2020

Recomandare – decent!

Gen: Horror, Supranatural
Regie: Tom Holland
Distribuție: Catherine Hicks, Chris Sarandon
Durată: 1 h. 27 min.
Rating IMDB: 6.6

Despre: Un ucigaș în serie este împușcat mortal de către niște polițiști, dar înainte de a muri, reușește să își transfere sufletul într-o păpușă, prin intermediul căreia va continua să ucidă și să creeze panică și haos în viața celor cu care intră în contact.

Rant: Și ce recomandări ar fi fost complete fără să îl menționez pe Chucky, păpușa criminală? În sfârșit am ajuns și la filmul său așa că hai să vedem ce anume îl face pe acesta aparte.

Având un scenariu inventiv, o distribuție potrivită și un erou negativ memorabil, Child’s Play predă o adevărată lecție de cum să creezi un slasher movie, cu momente care oricând ar putea fi studiate la o școală de film horror. Faptul că personajul negativ, monstrul de serviciu sau cum doriți voi să îi spuneți, este de data aceasta o păpușă, nu face decât să se joace cu cele mai întunecate vise ale copilăriei noastre (nu-i așa că păpușile au fost mereu creepy?). De asemenea, cred că este și filmul care a dat naștere acestui concept de păpușă criminală, așa că toți fanii Anabelle și alte păpuși malefice, voi în special sunteți datori să vedeți acest film.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.