Loading...

Cocaine Bear (2023)

by Adrian Solomon, februarie 25, 2023

Recomandare – decent!

Gen: Comedie, Horror
Regie: Elizabeth Banks
Distribuție: Keri Russell, O’Shea Jackson Jr., Christian Convery, Alden Ehrenreich, Brooklynn Prince, Isiah Whitlock Jr., Margo Martindale, Ray Liotta
Durată: 1 h. 35 min.
Rating IMDB: 6.0

Despre: Un traficant de droguri, zburând deasupra parcului național Chattahoochee-Oconee, din nordul statului Georgia, este forțat să își arunce toată marfa din avion. Majoritatea pachetelor cu droguri ajung în pădure, unde sunt consumate de un urs negru, care pornește în căutarea turbată a altor pachete cu cocaină, ucigând tot ce îi iese în cale.

Rant: Trebuie să recunosc că am fost intrigat de premisă și am fost nerăbdător să văd acest film în cinematograf, în speranța că va livra nebunia promisă în trailer. Dar, vă zic din start, cam ce vedeți în trailer o să fie și scenele principale de interes din film, așa că dacă puteți cumva să îl evitați și să intrați la film doar cu cunoașterea premisei, veți fi mult mai câștigați. Filmul e plin de timpi morți în care este forțat să introducă personajele ce vor intra în colimatorul ursului narcoman, personaje care vorba fie între noi, nu sunt suficient de interesante cât să te facă să îți pese cu adevărat de ele. Și cu toate că a evitat capcana de a intra prea mult în teritoriul seriosului, filmului îi este greu în a-și stabili o identitate clară. Probabil că scena cu ambulanța, care apare proeminent în trailer minus climaxul ei, este un indiciu a ceea ce dorea filmul să fie cu adevărat, iar dacă ar fi reușit acest lucru, vorbeam deja de film care în curând căpăta statutul de cult-movie, dar poate că lui Elizabeth Banks i-a fost frică să apese pe trăgaci și să dezlănțuie această premisă la adevăratul ei potențial.

Filmul ne zice că este bazat pe evenimente reale dar nu vă lăsați induși în eroare, singurele chestii care s-au petrecut cu adevărat a fost că traficantul și-a aruncat marfa deasupra pădurii, ursul a ingerat o porție imensă de cocaină iar apoi a murit de supradoză, nicidecum nu a devenit un feral care bestializa pe toți care îi ieșeau în cale (se zice că atunci când autoritățile au găsit cadavrul ursului, stomacul acestuia era plin ochi de cocaină nedigerată). Dar în mare, filmul livrează cam lucrurile la care ne așteptăm așa că merită să faceți o vizită la cinema pentru a-l prinde în plină splendoare.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.