Loading...
Trick 'r Treat (2007)

Trick ‘r Treat (2007)

by Adrian Solomon, octombrie 31, 2020

Recomandare – decent!

Gen: Horror
Regie: Michael Dougherty
Distribuție: Dylan Baker, Rochelle Aytes, Anna Paquin, Brian Cox
Durată: 1 h. 22 min.
Rating IMDB: 6.8

Despre: În noaptea de Halloween, mai mulți oameni descoperă că încălcarea tradițiilor poate avea consecințe fatale.

Rant: Aș îndrăzni să spun că fără a avea o lansare în cinematografe (fiind un straight-to-video/DVD), fără a face parte dintr-o franciză și fără a avea un regizor cu experiență în ale horrorului (era filmul de debut a lui Doughetry) această peliculă a devenit un cult classic și, probabil, cel mai reprezentativ film ale acestei sărbători specific americane – Halloweenul (bineînțeles, alături de clasicul Halloween).

Trick ‘r Treat este o antologie de povești care se desfășoară în aceeași seară de Halloween, ale căror protagoniști toți locuiesc în același oraș, fiecare încălcând una dintre tradițiile nespuse ale acestei sărbători. Fie că vorbim de un cuplu care strânge decorațiile înainte de a bate miezul nopții, un copil care fură bomboane, o domnișoară care se aventurează de una singură pe poteci mai puțin bătute, niște bullies care desecrează un loc sfânt sau un bătrân retras care urăște sărbătoarea, toți își vor învăța lecția, adesea vegheați de micuțul Sam, un piticot într-o pijama portocalie, cu un sac de pânză pe cap, care ar putea fi oricând considerat mascota acestei sărbători. Poveștile se intersectează adesea, dar sunt spuse în mod anacronic, lăsându-te pe tine să le pui în ordine. Fanii horror-ului se vor îndrăgosti cu siguranță de acest film care îmbină horror-ul cu comedia neagră de cea mai bună calitate.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.