Loading...
Cold Eyes (aka. Gam-si-ja-deul) (2013)

Cold Eyes (aka. Gam-si-ja-deul) (2013)

by Adrian Solomon, august 23, 2017

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Thriller
Regie: Cho Ui-seok și Kim Byeong-seo
Distribuție:
Sol Kyung-gu, Jung Woo-sung, Han Hyo-joo, Jin Kyung, Lee Junho
Durată: 1 h. 59 min.
Rating IMDB: 7.1

Despre: O tânără absolventă de academie, se alătură unei divizii speciale din cadrul poliției. Ea are o minte fenomenală, fiind în stare să memoreze cele mai mici detalii. Talentul ei se potrivește de minune acestei divizii speciale, specializată în supraveghere suspecților și monitorizarea lor. Exact în același timp, o bandă de hoți încep un șir de jafuri plănuite perfect, din care hoții scapă mereu. Divizia specială este chemată pentru a investiga jafurile și pentru a face lumină în aceste cazuri.

Rant: Remake al unui film făcut în 2007 în Hong Kong numit Eyes in the Sky, Cold Eyes reușește să recreeze pas cu pas filmul original, îmbrăcându-l în straie coreene. Actorul principal din filmul original, Simon Yam, face o scurtă apariție în film pentru a-și da binecuvântarea.

Actorii principali sunt destul de buni, dar în afară de Jung Woo-sung (The Good din The Good, The Bad and the Weird), nu cred că i-am mai văzut prin ceva filme.

Per total filmul are mici scăpări, te întrebi uneori de ce se complică atât în urmăririle lor sofisticate, dar în cele din urmă te captează și uiți de aceste mici neplăceri. Merită vizionat filmul pentru aprofundarea cunoștințelor în materie de producții sud-coreene.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.