Loading...

Comedians in Cars Getting Coffee (2012- )

by Adrian Solomon, ianuarie 14, 2018

Recomandare – musai!

Gen: Comedie, Talk Show
Distribuție: Jerry Seinfeld
Nr. sezoane: 11
Nr. Episoade: 84
Durată episod: ~20 min.
Statut: serial în desfășurare (?)
Rating IMDB: 8.1

Despre: Premisa acestui show este foarte simplă. În fiecare episod, Jerry Seinfeld invită un prieten celebru de-al său la o cafea, îl ia pe acesta de acasă conducând câte un vehicul retro, și povestesc vrute și nevrute în drum spre cafenea/restaurant. Formatul fiecărui episod este aproape identic, invitații fiind majoritatea oameni de comedie. Există și câteva episoade mai speciale, cum ar fi cel cu Kramer în care Michael Richards se comportă întocmai faimosului său personaj, sau cel cu George Constanza, un bun-venit episod suplimentar la faimosul show Seinfeld.

Serialul se poate viziona pe Netflix, fiind de curând inclus în librăria lor. Până acuma putea fi vizionat online, ceea ce am și încercat să fac de curând doar pentru a descoperi că episoadele fuseseră retrase și mutate pe Netflix. Oh well, asta-i viața, trăiască pirateria.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.