Loading...
Crazy, Stupid, Love. (2011)

Crazy, Stupid, Love. (2011)

by Adrian Solomon, august 11, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Comedie romantică
Regie: Glenn Ficarra, John Requa
Distribuție: Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone, Marisa Tomei, Kevin Bacon
Durată: 1 h. 58 min.
Rating IMDB: 7.4

Despre: Cal Weaver (Steve Carell) trăiește visul american, având tot ce își poate dori de la viață, o slujbă bine plătită, casă spațioasă și o familie frumoasă. Doar că nevasta lui Cal, Emily (Julianne Moore) este destul de nefericită și dorește să divorțeze pentru a-și reîncepe viața. Ajuns la 40 de ani, Cal se vede aruncat în lumea datingului fără nici un fel de experiență. Petrecându-și mai toate serile în crâșma locală, Cal se împrietenește cu chipeșul Jacob Palmer (Ryan Gosling), care îl ia sub aripa sa și îl învață arta seducției.

Rant: Povestea din Crazy Stupid, Love. începe greoi, total atipic unei comedii romantice de la Hollywood. Petrecem o bună bucată din timp, părându-ne rău pentru Cal și viața sa destrămată, urmărindu-i viața fără sens, până apare în scenă șarmantul Jacob, moment în care începe și filmul să curgă mai bine. Carell se pricepe de minune să joace astfel de roluri care solicită milă din partea spectatorului iar opus lui se află mereu fermecătorul Ryan Gosling, perfect în acest rol. Interacțiunile celor doi duc în spate o bună parte din aspectul comic al filmului, dar nu trebuie uitat aportul lui Moore în rol de nevastă plictisită de soțul ei, care își caută alinarea în brațele altcuiva, sau extrem de senzuala Emma Stone, piatra ce va strica întreg mecanismul de existență a lui Jacob. Ba filmul chiar dispune de câteva întorsături de situație nebănuite, care vor face ca finalul să fie extrem de satisfăcător. Așa că, în ciuda unor hopuri, filmul merită a fi vizionat în special datorită jocului actoricesc impecabil.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.