Loading...
Table 19 (2017)

Table 19 (2017)

by Adrian Solomon, decembrie 3, 2017

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie romantică
Regie: Jeffrey Blitz
Distribuție:
Anna Kendrick, Craig Robinson, June Squibb, Lisa Kudrow, Stephen Merchant, Wyatt Russell, Tony Revolori
Durată: 1 h. 27 min.
Rating IMDB: 5.8

Despre: Fosta domnișoară de onoare, Eloise, după ce a fost schimbată din această poziție în urma despărțirii, dureroase, de cavalerul de onoare, decide ca totuși să participe la nunta celei mai vechi prietene ale sale. Se va trezi alături de alți 5 necunoscuți la masa rezervată „celorlalți”, oameni despre care organizatorii sperau că nu o să apară, care fuseseră invitați doar datorită anumitor obligații. Însă pe parcursul nunții, evenimentele ce au loc o vor face pe Eloise să învețe câte ceva de la dar și despre acești oameni.

Rant: Anna Kendrick are un șarm irezistibil, cu toate că pare a fi o fată normală ajunsă actriță datorită întâmplării. Distribuția filmului este bună dar nici actor nu va face un rol de zile mari. Este mai întâi de toate o comedie romantică ușoară, care nu vine să ne învețe lucruri importante în viață ci se simte mai degrabă ca un simplu episod dintr-un serial generică. Totuși nimic de aici nu deranjează iar tonul este unul tragico-comic pe alocuri.
Este un film bun pentru cupluri sau pentru fete și merge ca o distracție ușoară.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.