Loading...
Despicable Me 3 (2017)

Despicable Me 3 (2017)

by Adrian Solomon, iulie 6, 2017

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Animație, Comedie
Regie: Pierre Coffin
Distribuție:
Steve Carell, Kristen Wiig, Trey Parker
Durată: 1 h. 29 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: Gru își reîntâlnește fratele geamăn Dru despre care nu știa că există, pentru că cei doi au fost separați de mici. Împreună cei doi îl vor înfrunta pe Balthazar Bratt, un copil actor din anii 80 care datorită traumei suferite de anularea serialului în care juca, a rămas blocat mental în acele timpuri.

Rant: Filmul m-a plictisit teribil. Plin ochi de diverse fire de poveste care nu interesează pe nimeni și care în cele din urmă nu duc nicăieri decât la umflarea timpului de rulaj. Ba e partea cu nevasta lui Gru care nu se acomodează în rolul de mămică, ba e povestea fetei mici care dorește un unicorn sau a fetei mai mari care gustă din brânza unui fecior și devine logodită cu acesta… pe bune.

Glumele sunt atât de proaste că o dau în meta. Recunosc că pe undeva consider minionii amuzanți, în același fel în care consider și mâncatul zahărului gol, o gustărică de după-masă…e dulce, dar nu se face așa ceva.

O trilogie de care nu avea nimeni nevoie, nici pruncii din sală nu au fost amuzați la cretinitățile debitate pe ecran. Singurii câștigați din această treabă sunt studiourile care o să încaseze iar o groază de bani de pe urma minionilor. În mare vă sfătuiesc să vă păziți de acest film care chiar dacă nu are elemente să îl facă un film rău, este ceva generic de duzină.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.