Loading...

Don’t Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood (1996)

by Adrian Solomon, octombrie 27, 2020

Recomandare – decent!

Gen: Comedie
Regie: Paris Barclay
Distribuție: Shawn Wayans, Marlon Wayans
Durată: 1 h. 29 min.
Rating IMDB: 6.6

Despre: Ashtray este trimis de mama sa să locuiască în cartier alături de tatăl său. Alături de prietenii săi, el va naviga suișurile și coborâșurile vieții de cartier.

Rant: Cu toate că deseori filmele fraților Wayans sunt amuzante, tind să cred că genul de filme de parodie a murit pe mâna lor, ultimele Scary Movies fiind o vomă incoerentă iar restul parodiilor ce au urmat au fost la fel de bune de evitat. Norocul nostru că în articolul de față discutăm de una dintre peliculele lor din tinerețe, când încă parodiile se făceau mult mai des, deseori cu poante deosebit de bune. Don’t Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood se ia de toate filmele care apăreau pe vremea aceea, care pictau viața nasoală din ghetouri, din „the hood”. Rând pe rând, sunt parodiate pelicule precum Juice, Jungle Fever, South Central, Higher Learning, Do the Right Thing, Poetic Justice, New Jack City, Dead Presidents, Friday, Above the Rim, dar în special Boyz n the Hood și Menace II Society. Personajele prezentate sunt fie direct importante din filmele menționate, fie sunt un colaj de diverse caractere din acestea, existând și câțiva actori care își reiau rolurile din acestea.

Glumele sunt hit or miss cu toate că au rămas bizar de proaspete chiar și după atâția ani iar faptul că a apărut recent pe Netflix poate fi motiv suficient pentru a-l încerca.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.