Loading...
Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (2020)

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (2020)

by Adrian Solomon, iunie 28, 2020

Recomandare – decent!

Gen: Comedie
Regie: David Dobkin
Distribuție: Will Ferrell, Rachel McAdams, Pierce Brosnan, Dan Stevens, Melissanthi Mahut, Demi Lovato
Durată: 2 h. 03 min.
Rating IMDB: 6.5

Despre: Un duet muzical inapt din Islanda, își trăiește visul în momentul în care circumstanțele îi fac să fie singurii eligibili pentru a-și reprezenta țara la celebrul concurs Eurovision.

Rant: Mă așteptam de la acest film să fie mult mai satiric la adresa acestui concurs eveniment, pentru că, trebuie să recunoaștem, există suficiente elemente pe tema cărora poți glumi când vine vorba de Eurovision. Cu toate astea, filmul ratează complet ținta și servește mai mult ca o dulce aducere aminte a de ce acest concurs este atât de iubit pretutindeni în Europa și cât de mult înseamnă acest lucru pentru personajele principale. Plus că durează cu puțin mai mult de două ore, cam mult pentru o comedie care oferă atât de puține râsete și veselie. Distribuția este un who’s who a persoanelor care au făcut furori pe scena acestui concurs, dar pe partea de actori, majoritatea personajelor apar flacide, fără zvâc, fără umor real, majoritatea fiind doar stereotipuri fără ceva important de contribuit.

Per total, filmul nu deranjează dar se situează în partea inferioară a comediilor decente, fiind o amplă ocazie pierdută de a fi o adevărată satiră (așa cum Samberg a făcut-o cu Popstar).

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.