Loading...

F Is for Family (2015- )

by Adrian Solomon, august 6, 2018

Recomandare – musai!

Gen: Animație, Comedie
Distribuție: Bill Burr, Laura Dern, Justin Long, Haley Reinhart, Debi Derryberry, Sam Rockwell
Nr. sezoane: 3
Nr. Episoade: 26
Durată episod: 30 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 8.0

Despre: Serialul urmărește viața familiei Murphy, o familie tipică a anilor ’70, și diversele întâmplări, unele amuzante, altele triste, prin care trec împreună.

De ce să mă uit? Bill Burr este un comic celebru, posibil unul dintre favoriții mei. Seria respectivă reprezintă experiențele sale de viață din anii 70, o perioadă în care puteai să fumezi în casă, televizorul era rege și un bărbat putea liniștit să își abuzeze verbal familia. În distribuție ăi mai întâlnim pe Laura Dern, în rolul soției sale casnice, care dorește o viață mai interesantă, Justin Long în rolul lui Kevin, băiatul cel mare, aflat în faza rebelă de ură față de familie și societate și căruia îi place să experimenteze cu drogurile, fumatul și noile pasiuni carnale recent aprinse, Billy, băiatul mijlociu, timid, inteligent, victimă constantă a bătăușului Jimmy dar și a criticilor tatălui său că ar fi prea „pussy” și Maureen, mezina și răsfățata familiei – simbol al emancipării femeilor neînțelese de sistemul patriarhal. Serialul de față are 2 sezoane deocamdată cu un al treilea pe țeavă, poate fi găsit pe Netflix și, fără a prezenta situații absurde ca The Simpsons sau Family Guy, reușește să surprindă un slice of life specific anilor 70, cu bune cu rele dar și cu mult suflet.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.