Loading...

Final Space (2018- )

by Adrian Solomon, august 2, 2018

Recomandare – musai!

Gen: Animație, Comedie, S.F.
Distribuție: Olan Rogers, Fred Armisen, Tom Kenny, David Tennant, Tika Sumpter, Steven Yeun, Coty Galloway, Caleb McLaughlin, Ron Perlman, John DiMaggio, Gina Torres, Shannon Purser, Keith David, Andy Richter, Conan O’Brien, Xzibit
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 10
Durată episod: 30 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 8.3

Despre: Gary Goodspeed este un deținut ce își petrece sentința a bordul unei navete spațiale, având ca responsabilitate întreținerea sateliților. El dă peste un extraterestru drăguț pe care îl numește Mooncake, dar care este ținta maleficului Lord Commander, care trimite mercenari pentru recuperarea lui, astfel începând grandioasa epopee spațială a lui Gary.

Rant: Final Space este o animația episodică în vena lui Rick and Morty, beneficiind de niște voci talentate și momente sclipitoare de umor. Serialul a pornit ca un web-series, creat de Olan Rogers, care până la urmă a reușit să îi convingă pe cei de la TBS să îl serializeze pentru TV. În creația seriei s-au implicat și cei de la CONACO, compania lui Conan O’Brien, care ocazional își împrumută vocea anumitor personaje.

Gary este arhetipul de erou nătâng, care există pentru a trivializa toată aventura, indiferent de cât de serioasă devine (există câteva momente chiar dramatice presărate pe alocuri). Acesta își petrece sentința la bordul unei navete spațiale condusă de AI-ul HUE, singura compania fiind roboții SAME care au rol de protecție dar și de întreținere, și bila de companie KVN (Fred Armisen), un robot iritant ce aduce tare mult aminte de Wheatly din Portal 2. Aflat la câteva zile depărtare de eliberare, în brațe îi pică Mooncake, un extraterestru care de fapt este o armă planetară de distrugere, pe urmele căruia se află mercenarul Avocato. Cei trei vor deveni prieteni în scurt timp, având ca scop comun lupta împotriva maleficului Lord Commander (David Tennant) care are propriile motive pentru care face ceea ce face. Chiar dacă totul este tratat din punct de vedere comic, glumele deseori sunt bune, animația este fluidă și nu deranjează, produsul final fiind destul de enjoyable.

Merge de un binge scurt cu toate că în 2019 este promisă o a doua serie pe care deja mă abonez să o aștept cu nerăbdare. Și să nu uit, serialul este destinat adulților, mai puțin minorilor și este disponibil pe Netflix.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.