Loading...

Father Stu (2022)

by Adrian Solomon, iunie 6, 2022

Recomandare – decent!

Gen: Dramă, Biografic
Regie: Rosalind Ross
Distribuție: Mark Wahlberg, Mel Gibson, Jacki Weaver, Teresa Ruiz, Malcolm McDowell
Durată: 2 h. 04 min.
Rating IMDB: 6.5

Despre: Stuart Long este un boxer amator, nevoit să își încheie cariera din cauza unei accidentări. El pornește spre Hollywood în speranța de a deveni o vedetă dar acolo o întâlnește pe frumoasa Carmen, iar prin ea, el este introdus creștinismului. În urma unui accident, el își trezește latura spirituală și decide să devină preot, cu toate că soarta are altceva în plan pentru el.

Rant: Aflată la filmul de debut, Rosalind Ross creează un film emoționant, spiritual, care detailează viața lui Stuart Long, cel care prin sacrificiu și devotament, a reușit să devină un preot în ciuda obstacolelor scoase în față de destin. Mark Whalberg face un rol credibil, pentru care s-a și îngrășat în jur de 15-20 de kilograme, reușind să surprindă esența personajului, un fost ateu care l-a descoperit pe Dumnezeu în cel mai nebănuit mod, alergând după o femeie. În completarea distribuției îi avem pe legendarii Mel Gibson și Malcolm McDowell, dar și pe talentata Teresa Ruiz. Este un film despre credință, despre faptul că nu e niciodată prea târziu să începi un lucru atât timp cât crezi în el și pui pasiunea cuvenită, o lecție bine de știut și predat în aceste timpuri extrem de turbulente.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.