Loading...
Filmele lui 2017

Filmele lui 2017

by Adrian Solomon, decembrie 28, 2016

Ce ne așteptăm de la 2017

O grămadă de companii s-au înghesuit în ultimele săptămâni să își anunțe filmele din 2017. M-am gândit că ar fi bine să fim și noi informați în legătură cu ce vom avea posibilitatea să vizionăm anul viitor iar pentru asta v-am pregătit o listă cu cele mai interesante filme anunțate pentru 2017. În titlu va fi inserat și un link spre trailer pentru filmele care au. Nu uitați că datele indicate pot fi schimbate de către companii.

Live By Night (ianuarie) – Ben Affleck își asumă rol de protagonist, regizor și scenarist pentru această producție ce evocă prohibiția anilor 20.

John Wick – Chapter 2 (februarie) – Primul John Wick a fost o gură de aer proaspăt pentru filmele de acțiune marca Holywood așa că era normal să profite de pe urma succesului primului film.

The LEGO Batman Movie (februarie) – Pentru că The LEGO Movie a fost așa de surpinzător în sensul bun al cuvântului, mai marii de la Warner au zis că hai sa mai facem unul de data cu Batman în rol principal.

Logan (martie) – Nu, nu este vorba despre bolidul celor de la DACIA ci despre ultimul film (așa se zvonește) în care va apărea Hugh Jackman în rolul care l-a consacrat și anume Wolverine. Nu se știe mare lucru încă despre poveste.

Kong – Skull Island (martie) – Tot în martie vom vizita insula Skull, unde îl putem întâlni pe marele King Kong, și din varii motive o droaie de alte creaturi mari. Aparent, după această aventură, planurile sunt ca următorul adversar pentru Kong să fie nimeni altul decât Godzilla.

Power Rangers (martie) – Nu, nu am înnebunit dar PR au făcut parte din lucrurile cu care am crescut așa că sunt interesat ce vor face din această serie.

Ghost in the Shell (martie) – Încă sunt ezitant în privința acestui film dar sper că va fi o adaptare cât mai fidelă, chit că deja umblă acuzele de white-washing.

The Fate of the Furious (aprilie) – Primul film din era post-Walker, îl vede pe Vin întorcând spatele echipei și aliindu-se cu un agent periculos.

Guardians of the Galaxy vol 2 (mai) – Probabil filmul care va sparge box-office-ul anul acesta, are o moștenire grea de cărat în spate. Detaliile sunt puține, cu excepția unui trailer care ne arată că, în mare, s-a păstrat umorul și acțiunea nebună din prima parte.

King Arthur: Legend of the Sword (mai) – Film de Guy Ritchie. E singurul motiv care îmi trebuie ca să îmi iau bilet la film. Toate filmele lui, cu o singură, tristă, excepție, au fost incredibile. Și acesta de față promite acțiune, comedie și lucruri incredibile cum numai Guy Ritchie poate inventa.

Alien Covenant (mai) – Nu sunt cel mai mare fan al seriei dar trailerul recent apărut arată o reîntoarcere la rădăcinile horror care au definit această serie. Îi urez numai bine.

Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales (mai) – Johnny Depp în rolul lui Jack Sparrow. Chiar dacă deja s-a diluat ca element inedit, încă îi rezerv un loc cald în inima mea acestui fărădelege, căpitan nepereche și pirat celebru.

Wonder Woman (iunie) – Sau speranța studiourilor Warner Brothers că vor scoate primul film din universul DC care nu va fi crucificat de critici.

The Mummy (iunie) – Un reboot al seriei și un început de drum pentru un nou univers comun de data asta al monștrilor aflați sub proprietatea studiourilor Universal. Prea multe nu se știu decât că Tom Cruise este în rolul principal, fapt care arată disperarea studiourilor de a avea un început bun.

Cars 3 (iunie) – Nu știu mare lucru dar trailerul arată cât se poate de dark, lucru destul de neobișnuit pentru animațiile Disney/Pixar.

Transformers – The Last Knight (iunie)- Sau de ce mi-ar mai păsa de această franciză. Kill it with fire and let it die slowly. Astea fiind zise, probabil o să mă duc să văd filmul.

Spider-Man: Homecoming (iulie) – Detalii puține dar dată fiind prezența mult lăudată a lui Spiderman în recentul Captain America 3, șansele ca Marvel să facă dreptate acestui personaj sunt extrem de mari.

War for the Planet of the Apes (iulie) – Ultimul film din serie ne-au arătat niște maimuțe realizate excepțional și un Andy Serkis în zi de grație. Nici filmul nu a fost rău așa că mă aștept la un conflict mare între oameni și maimuțe și la un film bun.

Valerian and the City of a Thousand Planets (iulie) – O epopee SF de la tăticul Luc Besson, care revine la genul SF prezent în The Fifth Element. Efecte speciale spectaculoase și prezența a doi tineri actori de perspectivă mă face să sper că filmul va fi unul de referință.

Dunkirk (iulie) – Christopher Nolan încă nu a abordat filme cu teme istorice așa că acest lucru mă face un pic ezitant, cu toate că arată destul de bine din trailer.

The Dark Tower (iulie) – Cea mai populară serie de cărți a celebrului Stephen King, primește tratamentul Hollywoodian. Îi avem și pe Idris Elba și  Matthew McConaughey atașați acestui proiect interesant și cam atât deocamdată.

The Hitman’s Bodyguard (august) – O comedie de acțiune ce îl pune pe Ryan Reynolds în pielea unui bodyguard foarte bun, care se vede nevoit să lucreze pentru un fost dușman, un asasin interpretat de Samuel Jackson. Cei doi se vor afla într-o cursă contra cronometru pentru a-l lichida pe un tiran, jucat de Gary Oldman.

Blade Runner 2049 (octombrie) – Urmare a unui film de referință din istoria cinematografiei, această continuare are ca protagonist un nou vânător de androizi, interpretat de Ryan Gosling. Din trailer aflăm doar că aceste este și pe urmele protagonistului din prima parte, rol reluat de Harrison Ford. Mai pot zice doar că filmul e în regia lui Dennis Villeneuve și speranțele că acesta nu va fi un eșec se ridică exponențial.

Kingsman the Golden Circle (octombrie) – După succesul fulminant avut de prima parte a acestui film, iată că ni se servește o porție secundă. De data asta, agenții britanici vor face cunoștiință cu cei de la academia similară din America iar distribuția se anunță de zile mari.

God’s Particle (octombrie) – Al treilea film din universul Cloverfield, va avea ca punct central echipajul unei nave spațiale americane. În urma unui accident, pământul va dispărea iar aceștia se vor afla în derivă printre stele în spațiul pustiu și dezolant.

Thor: Ragnarok (noiembrie) – Posed detalii insuficiente pentru a alcătui un sinopsis pentru acest film, așa că tot ce pot să vă zic este că alături de Thor și Loki îl vom mai avea în film și pe Bruce Banner / The Hulk iar regia filmului este semnată de Taika Waititi.

Justice League (noiembrie) – Char dacă am fost dezamăgit deja de două ori de către filmele DC, sau mai bine zis de către Zach Snyder, sper ca a treia oară sa iasă mai bine pentru că, cine știe, și-au învățat lecția cei de la WB și nu se mai bagă peste regizori.

Star Wars Episode VIII (decembrie) – Încă nu avem nici un detaliu despre acest proiect dar este evident că vom urmări protagoniștii din The Force Awakens. Să sperăm doar că ni se va da răspunsul la o serie de întrebări ce au rămas în aer după prima parte a acestei noi trilogii.

Multe din filmele care trec de prima jumătate a anului nu au un trailer sau un sinopsis clar așa că până nu aflu mai multe nu le voi include aici. Veți putea citi mai multe despre ele în articolele lunare cu și despre noutățile din cinema. Vă doresc spor la vizionat și un 2017 cât mai plin.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.