Loading...

Filmele lui Iulie 2018

by Adrian Solomon, iulie 1, 2018

06 Iulie

Ant-Man and the Wasp

Gen: MCU, Super-eroi, Comedie
Regie: Peyton Reed
Distribuţie: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña, Walton Goggins, Bobby Cannavale, Judy Greer, Tip „T.I.” Harris, David Dastmalchian, Hannah John-Kamen, Abby Ryder Fortson, Randall Park, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, Michael Douglas
Durată: 118 minute
Despre ce e?: Acest film ne va prezenta motivul pentru care Scott Lang a fost absent din recentul Infinity War.
O să îmi placă?: Dacă ești fan Marvel sau vrei o comedie bună cu un plus de acțiune super-eroică, Ant Man este pentru tine.


Tag

Gen: Comedie
Regie: Jeff Tomsic
Distribuţie: Ed Helms, Jake Johnson, Annabelle Wallis, Hannibal Buress, Isla Fisher, Rashida Jones, Leslie Bibb, Jon Hamm, Jeremy Renner
Durată: 100 minute
Despre ce e?: Filmul este bazat pe niște evenimente reale și anume un grup de prieteni ce joacă leapșa de când erau mici și aparent încă o joacă și în zilele noastre. Cel mai abil jucător al grupului este pe punctul de a se însura și de a se retrage din joc așa că ceilalți se dau de ceasul morții să îl prindă.
O să îmi placă?: Pare o comedie solidă așa că nu văd de ce nu.

13 Iulie

Skyscaper

Gen: Acțiune
Regie: Rawson Marshall Thurber
Distribuţie: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han, Roland Møller, Noah Taylor, Byron Mann, Pablo Schreiber, Hannah Quinlivan
Durată: 103 minute
Despre ce e?: Will Sawyer este veteran de război actualmente angajat al FBI-ului și un lider al operațiunilor de salvare ostateci. Aflat în Hong Kong, el se trezește brusc principalul suspect într-un incendiu al celei mai înalte clădiri din oraș așa că el va lupta din răsputeri pentru a-și curăța numele dar și pentru a supraviețui.
O să îmi placă?: Bănuiesc că lumea o să meargă pentru că este un The Rock movie. Cât timp tipul o să atragă oameni la filme, bănuiesc că o să închidem ochii la calitatea inferioară a produsului prezentat.


Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation

Gen: Animație
Regie: Genndy Tartakovsky
Distribuţie: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, David Spade, Steve Buscemi, Keegan-Michael Key, Molly Shannon, Fran Drescher, Kathryn Hahn, Jim Gaffigan, Mel Brooks
Durată: 97 minute
Despre ce e?: Dracula este surmenat de faptul că muncește toată ziua și că se simte singur. Dorind să îl ajute cu ambele necazuri, fiica și prietenii săi îl duc într-o croazieră unde va da atât peste noi aventuri dar și peste personaje noi și periculoase.
O să îmi placă?: Copiilor o să le placă cu siguranță, celorlalți depinde… mergeți pentru film sau că insistă copilașul?

20 Iulie

The Equalizer 2

Gen: Acțiune
Regie: Antoine Fuqua
Distribuţie: Denzel Washington, Pedro Pascal, Ashton Sanders, Melissa Leo, Bill Pullman
Durată: ? minute
Despre ce e?: Este prima dată când Denzel se întoarce pentru un sequel așa că bănuiesc că îi place enorm să lucreze împreună cu Fuqua. De data asta, niște gangsteri îl vizează pe Robert McCall, vajnicul protector al năpăstuiților, în speranța de a-l lichida. Aceștia îi vizează o persoană dragă lui, neștiind ce urgie se va abate asupra lor.
O să îmi placă?: Este întotdeauna o plăcere să îl vezi pe Denzel împușcând scursuri ale societății.


Mamma Mia! Here We Go Again

Gen: Muzical, Dragoste
Regie: Ol Parker
Distribuţie: Christine Baranski, Pierce Brosnan, Dominic Cooper, Colin Firth, Andy García, Lily James, Amanda Seyfried, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Cher, Meryl Streep
Durată: 110 minute
Despre ce e?: La zece ani după evenimentele primei părți, Sophie se află pe insula grecească Kalokairi, fiind însărcinată dar și având grijă de vila mamei sale. Speriată că nu se va descurca de una singură, ea apelează la prietenele ei, dar va și afla mai multe despre mama ei atunci când primește o vizită surpriză din partea bunicii sale.
O să îmi placă?: Mie personal nu dar bănuiesc că sunt multe fane ale primei părți gata să ia cu asalt casele de bilete.

27 Iulie

Incredibles 2

Gen: Animație
Regie: Brad Bird
Distribuţie: Craig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell, Huck Milner, Samuel L. Jackson
Durată: 118 minute
Despre ce e?: La scurt timp după evenimentele primului film, sătui de pagubele imense cauzate de cei cu abilități speciale, guvernul le cere acestora să adere unui cod strict al identității secrete. Astfel, Bob Parr se vede nevoit să rămână acasă și să aibă grijă de copii, în timp ce soția sa Helen este aleasă drept model a unei campanii de reabilitare a imaginii eroilor în ochii publicului.
O să îmi placă?: DA! Este un film Pixar până la urmă și aceștia rareori obișnuiesc să facă filme proaste.


Adrift

Gen: Dramă, Romantic
Regie: Baltasar Kormákur
Distribuţie: Shailene Woodley, Sam Claflin
Durată: 96 minute
Despre ce e?: Tami Oldham și Richard Sharp nu aveau cum să anticipe că ceea ce pornise ca croazieră de plăcere îi va duce direct în mijlocul unui uragan, unul dintre cele mai catastrofice din istorie. Reușind să supraviețuiască urgiei, Tami descoperă că Richard este grav rănit iar barca lor este avariată. Fără speranță de salvare, Tami va trebui să găsească forța necesară să se salveze atât pe ea cât și pe omul iubit.
O să îmi placă?: Îmi place de Shailene Woodley dar nu suficient cât să mă duc să văd filmul la cinema…sau?

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.