Loading...
Filmele lunii Aprilie 2017

Filmele lunii Aprilie 2017

by Adrian Solomon, martie 29, 2017

Noi apariții

Luna Aprilie este o lună extrem de zgârcita în oferta sa de noi apariții cinematografice. Abia dacă am găsit 5 care să merite efortul deplasării până la cinema și alea 5, două sunt destul de meh. Așa că luna Aprilie, draga mea, poți să vii și să pleci învârtindu-te, abia mai putem și noi să ne urmărim serialele preferate sau să încercăm și altceva. Lucrurile stau aproape la fel și pentru oferta de filme din afară așa că nici măcar nu o să mă ostenesc. Oricum luna Mai vine deja cu titluri numa unu și unu pe care abia aștept să le văd.

07 Aprilie

Power RangersPower Rangers (2017)

Gen: Acțiune, Super-eroi
Regie: Dean Israelite
Distribuţie: Dacre Montgomery, Naomi Scott, RJ Cyler, Becky G, Ludi Lin, Bill Hader, Bryan Cranston, Elizabeth Banks
Durată: 124 minute
Despre ce e?:
Filmul pornește de la un fel de Breakfast Club meets Power Rangers, și chiar așa se și întâlnesc protagoniștii noștri. Cum altcumva decât în detenție. Împreună ei găsesc amuletele magice care le vor conferi puterea Dinoboților iar împreună vor trebui să lupte pentru înfrângerea maleficei Rita Repulsa. Suna familiar totul nu?
O să îmi placă?: Filmul apare pe listă doar datorită factorului nostalgic. Am crescut cu acest serial, mi-a marcat copilăria așa că, indiferent cât de groaznic a fost primit de critici, probabil o să îi dau o șansă cu prima ocazie. Go, go Power Rangers!!


Get OutGet Out (2017)

Gen: Horror
Regie: Jordan Peele
Distribuţie: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Bradley Whitford, Caleb Landry Jones, Stephen Root, Lakeith Stanfield
Durată: 103 minute
Despre ce e?: Un tânăr afro-american merge alături de iubita sa să viziteze misterioasa vila a părinților acesteia. Ei locuiesc într-un cătun populat în mare parte doar de oameni albi bogați, lucru care îl face să se simtă stânjenit pe tânăr. Dar misterele familiei sunt mult mai adânci decât și-ar fi putut închipui vreodată tânărul nostru.
O să îmi placă?: Foarte rar mă interesează genul horror, dar acest film a reușit să îmi capteze interesul. Jordan Peele, cunoscut lumii ca parte a duo-lui comic Kay and Peele, își face debutul regizoral cu un gen complet aparte decât ne-a obișnuit. Și nu o face oricum ci cu un film de excepție, lăudat de toată lumea.


14 Aprilie

The Boss BabyThe Boss Baby (2017)

Gen: Animație
Regie: Tom McGrath
Distribuţie: Alec Baldwin, Miles Christopher Bakshi, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow, Tobey Maguire
Durată: 97 minute
Despre ce e?: Viața liniștită a unui puștiulică este deranjată odată cu sosirea în casă a noului său frățior. Doar că acesta poartă costum, duce o mapă după el tot timpul și aparent poate și să vorbească. Și mai e și ceva agent secret prins într-un plot care pune față în față bebelușii și cățelușii… da, I shit you not!
O să îmi placă?: Ugh. recunosc, îl pun aici doar pentru că luna asta avem foarte puține filme interesante. Are ceva distribuție interesantă dar plotul mi-a dat dureri de cap numai cât am stat să îl citesc.


Going In StyleGoing in Style (2017)

Gen: Comedie
Regie: Zach Braff
Distribuţie: Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin, Joey King, Matt Dillon, Ann-Margret
Durată: 96 minute
Despre ce e?: Trei pensionari se trezesc că își pierd tot ce au agonisit timp de o viață întreagă din cauza mârșăviilor băncii ce se ocupa de pensia lor. Inspirați de jaful la care unul dintre ei asistă din întâmplare, ei decid să își recupereze banii, jefuind exact banca ce le luase averea.
O să îmi placă?: În ultimii ani, Freeman, Caine și Arkin s-au intersectat în foarte multe filme, în special primii doi, realizând un cuplu de aur, varianta pensionari. Sub bagheta atentă a lui Zach Braff, filmul are șanse să fie mai mult decât decent.


21 Aprilie

The Fate of the FuriousThe Fate of the Furious (2017)

Gen: Acțiune
Regie: F. Gary Gray
Distribuţie: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Nathalie Emmanuel, Kurt Russell, Scott Eastwood, Charlize Theron, Helen Mirren
Durată: 136 minute
Despre ce e?: Tocmai când lucrurile păreau mai liniștite pentru gașca noastră de foști infractori, Dom este atras din nou în lumea crimei, sedus de o agentă secretă și întors împotriva foștilor săi camarazi. Ei trebuie să își revină cât mai repede ca să îl oprească pe Dom din a face lucruri regretabile.
O să îmi placă?: An de an ne este servită aceeași formulă și an de an așteptăm, parcă, cu interes din ce în ce mai sporit să vedem cum mai sunt sfidate legile fizicii. Acțiunea pare garantată iar filmul atrage anual actori tot mai mari.


No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.