Loading...
Filmele Lunii Decembrie 2017

Filmele Lunii Decembrie 2017

by Adrian Solomon, decembrie 1, 2017

01 Decembrie

Paddington 2

Gen: Animație, Comedie
Regie: Paul King
Distribuţie: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Brendan Gleeson, Julie Walters, Jim Broadbent, Peter Capaldi, Hugh Grant, Ben Whishaw
Durată: 103 minute
Despre ce e?: Manieratul dar împiedicatul ursuleț vorbitor Paddington, s-a acomodat de minune în cadrul familiei Brown. Venind ziua tușei sale Lucy, el vrea să îi cumpere ceva special dar din cauza unei încurcături, el se va trezi implicat într-o nouă aventură fantastică.
O să îmi placă?: Am râs mai mult decât aveam dreptul la trailerul acestui film, așa că îl aștept cu nerăbdare.


Singularity

Gen: Acțiune, S.F.
Regie: Robert Kouba
Distribuţie: John Cusack, Carmen Argenziano, Julian Schaffner
Durată: 92 minute
Despre ce e?: În 2020, un supercomputer decide că rasa umană a ajuns un pericol prea mare și lansează un atac global. Aproape un deceniu mai târziu, doi adolescenți încearcă să supraviețuiască în ruinele civilizației, sperând că văr ajunge într-un loc unde pot trăi fără frica roboților.
O să îmi placă?: Nu l-am mai văzut pe John Cusack de foarte multă vreme dar mi-e că a acceptat acest rol doar pentru a mai scoate un bănuț pentru că filmul pare slab dpdv calitativ.


15 Decembrie

Star Wars: The Last Jedi

Gen: S.F., Acțiune, Aventură
Regie: Rian Johnson
Distribuţie: Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Andy Serkis, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Kelly Marie Tran, Laura Dern, Benicio del Toro
Durată: 152 minute
Despre ce e?: Rey își dezvoltă puterile sale sub stricta supraveghere a lui Luke Skywalker. Acesta însă devine tot mai îngrijorat de cât de puternică este Rey cu adevărat. Între timp, Rezistența se pregătește de o nouă confruntare cu The First Order.
O să îmi placă?: E cel mai așteptat film al lunii și ultimul film mare al anului.

22 Decembrie

Ferdinand

Gen: Animație
Regie: Carlos Saldanha
Distribuţie: John Cena, Kate McKinnon, Anthony Anderson, Bobby Cannavale, Peyton Manning, Gina Rodriguez, Miguel Ángel Silvestre, David Tennant
Durată: 107 minute
Despre ce e?: Un taur negru imens, dar foarte blând, este capturat și forțat să ia parte în luptele de coridă. El va trebui să scape pentru a se întoarce la familia sa.
O să îmi placă?: Probabil ne mai aducem aminte desenul animat lansat de Disney despre acel tăuraș căruia îi plăcea să miroasă florile în loc să răspundă la provocări. Ei bine, iată-l crescut acuma sub forma unui film.


Father Figures

Gen: Comedie
Regie: Lawrence Sher
Distribuţie: Owen Wilson, Ed Helms, J. K. Simmons, Katt Williams, Terry Bradshaw, Ving Rhames, Harry Shearer, June Squibb, Christopher Walken, Glenn Close
Durată: 113 minute
Despre ce e?: Doi frați află că tatăl lor nu a dispărut când erau tineri, așa cum credeau ei, și că mama lor a avut o serie de aventuri în anii 70 cu mai mulți oameni celebri și bogați și că oricare dintre ei poate fi tatăl lor.
O să îmi placă?: Îmi e frică să nu dea chix filmul pentru că dacă ar fi să ne raportăm doar la nivelul distribuției, are toate șansele să fie un film fantastic dar suntem pățiți cu astfel de premise.

29 Decembrie

The Greatest Showman

Gen: Musical
Regie: Michael Gracey
Distribuţie: Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams, Rebecca Ferguson, Zendaya
Durată: 105 minute
Despre ce e?: Inspirat de povestea lui P. T. Barnum, The Greatest Showman este un musical original ce sărbătorește nașterea show business-ului și spune povestea unui vizionar care a pornit de la nimic și a ajuns să creeze un spectacol ce a devenit senzație mondială.
O să îmi placă?: Hugh Jackman nu este străin cu musicalurile, ba din contră, se descurcă foarte bine cu ele, iar povestea are potențial să fie interesantă.


Jumanji: Welcome to the Jungle

Gen: Comedie, Aventură
Regie: Jake Kasdan
Distribuţie: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Nick Jonas, Bobby Cannavale
Durată: 119 minute
Despre ce e?: La douăzeci de ani după evenimentele din primul film, jocul Jumanji s-a transformat acuma într-un joc video. Servind o perioadă de detenție, patru adolescenți descoperă jocul și sunt atrași în lumea lui, devenind avatarele din joc. Singura modalitate de a scăpa, este de a juca jocul până la final și de a câștiga.
O să îmi placă?: Filmul original este deja un clasic și unul dintre cele mai bune filme de-ale regretatului Robin Williams. Rock / Hart au chemistry cu toate ca ultimul devine tot mai agasant, dar rămâne de văzut. Poate o să fie bun.


Wonder

Gen: Dramă
Regie: Stephen Chbosky
Distribuţie: Julia Roberts, Owen Wilson, Jacob Tremblay, Mandy Patinkin, Daveed Diggs
Durată: 113 minute
Despre ce e?: Un băiețel cu suflet bun și inimă mare dar care suferă de un sindrom care îi cauzează o diformitate a feței, este înscris în clasa a 5-a, urmând a merge la cursuri pentru prima dată în viața lui.
O să îmi placă?: Într-un fel, filmul îmi aduce aminte de Mask prin tratarea unui caz asemănător dar Wonder pare mult mai uplifting, cu un mesaj mult mai pozitiv față de acel film.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.