Loading...
Filmele lunii Mai 2016

Filmele lunii Mai 2016

by Adrian Solomon, aprilie 27, 2016

civil warCaptain America: Civil War

Gen: Acțiune, Super-eroi
Dată lansare: 6 Mai
Dată lansare România: 6 Mai
Regie: Anthony and Joe Russo,
Distribuţie: Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Emily VanCamp, Tom Holland, Frank Grillo, William Hurt, Daniel Brühl.
Despre ce e?: Un act ce privește reglementarea activităților super-eroilor, împarte comunitatea lor în 2 tabere, una condusă de Steve Rogers, cealaltă condusă de Tony Stark.
O să îmi placă?: Absolut! E filmul lunii și după dezamăgirea parțială a lui BvS, acest film are o povară mare în spate de a restabili interesul oamenilor pentru filmele de gen.


Mothers and Daughtersmothers and daughters

Gen: Dramă
Dată lansare: 6 Mai
Regie: Paul Duddridge
Distribuţie: Susan Sarandon, Christina Ricci, Sharon Stone, Courteney Cox, Ashanti, Mira Sorvino, Selma Blair
Despre ce e?: Filmul surprinde relațiile a mai multor cupluri de mame și fiice, văzute prin obiectivul fotografei Rigby Gray.
O să îmi placă?: Dacă vrei o dramă cu accente moralizatoare care arată importanța unei relații sănătoase cu părintele tău, atunci ești în locul perfect.


pelePele: Birth of a Legend

Gen: Documentar
Dată lansare: 6 Mai
Regie: Jeff Zimbalist and Michael Zimbalist
Distribuţie: Kevin de Paula, Vincent D’Onofrio, Rodrigo Santoro, Diego Boneta, Colm Meane
Despre ce e?: Despre începuturile carierei legendarului Pele, de la viața sa de copil sărac, ascensiunea fulminantă pe scena fotbalului mondial, și despre cum la vârsta de doar 17 ani, acesta a dus-o pe Brazilia spre cucerirea unui trofeu mondial.
O să îmi placă?: O să îi acord o șansă, mai ales pentru felul în care este surprinsă această poveste a unui personaj legendar.


Money MonsterMoney Monster

Gen: Dramă, Thriller
Dată lansare: 13 Mai
Dată lansare România: 3 Iunie
Regie: Jodie Foster
Distribuţie: George Clooney, Julia Roberts, Jack O’Connell, Dominic West, Caitriona Balfe
Despre ce e?: Un spectator, Kyle, îl ia ostatec pe Lee Gates, un moderator de emisiuni financiare, după ce acesta a riscat toți banii familiei pe un pont dat de Gates în emisiunea sa.
O să îmi placă?: Un thriller care doar din trailer m-a convins să i dau o șansă, poate și pentru chimia dintre Clooney și Roberts.


The Curse of the Sleeping BeautyThe Curse of the Sleeping Beauty

Gen: Thriller, Horror
Dată lansare: 8 Aprilie
Regie: Pearry Reginald Teo
Distribuţie: Ethan Peck, India Eisley, Natalie Hall
Despre ce e?: Thomas se trezește ca moștenitor al unei proprietăți imense, care însă adăpostește un secret înfiorător, pe care va trebui să îl descopere pentru a scăpa cu viață.
O să îmi placă?: Trailerul mi-a adus aminte foarte mult de monștrii din „Labirintul lui Pan” sau din serial „Silent Hill” așa că poate, poate, o să fie ceva interesant de capul lui.


Last Days in the DesertLast days in the desert

Gen: Dramă
Dată lansare: 13 Mai
Regie: Rodrigo García
Distribuţie: Ewan McGregor, Tye Sheridan, Ciarán Hinds, Ayelet Zurer
Despre ce e?: O interpretare simbolică a celor 40 de zile petrecute de Isus Christos în deșert, și despre tentațiile la care a fost supus.
O să îmi placă?: O să le placă cu siguranță celor mai predispuși către filmele artistice. Această interpretare a lui Isus, îl face pe Ewan McGregor să fie unul dintre puținii actori care au încercat un asemenea rol.


The Nice GuysNice Guys

Gen: Comedie, Noir, Thriller
Dată lansare: 20 Mai
Dată lansare România: 27 Mai
Regie: Shane Black
Distribuţie: Russell Crowe, Ryan Gosling, Matt Bomer, Keith David, Kim Basinger
Despre ce e?: Un detectiv particular ghinionist și un tip dat naibii, trebuie să lucreze împreună pentru elucida misterul morții unei vedete porno apuse precum și dispariția unei copile. Investigația îi va pune în mijlocul unei conspirații masive care ajunge în cele mai înalte sfere de influență.
O să îmi placă?: Sinergia dintre Crowe și Gosling este aparentă din trailer, dar eu cel mai mult abia aștept să văd cât de bine va fi utilizat talentul comic a lui Gosling, care m-a cucerit cu apariția lui în emisiune SNL.


The Angry BirdsThe Angry Birds

Gen: Animație, Comedie
Dată lansare: 20 Mai
Dată lansare România: 13 Mai
Regie: Clay Kaytsi, Fergal Reilly
Distribuţie:  Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride, Maya Rudolph, Kate McKinnon, Sean Penn, Tony Hale, Keegan-Michael Key, Bill Hader, Peter Dinklage
Despre ce e?: Red este o pasăre mereu furioasă, care aparține unei comunități de păsări pașnice, care nu zboară. Această comunitate idilică este perturbată de apariția unor porci conduși de Leonard. Astfel păsările se văd nevoite de a investiga care sunt intențiile porcilor.
O să îmi placă?: Dacă ești fan al animațiilor 3D, cu siguranță îți va place.


Neighbours 2: Sorority RisingNeighbours 2

Gen: Comedie
Dată lansare: 20 Mai
Dată lansare România: 20 Mai
Regie: Nicholas Stoller
Distribuţie:  Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, Chloë Grace Moretz, Dave Franco, Ike Barinholtz, Carla Gallo, Selena Gomez, Lisa Kudrow
Despre ce e?: Mac și Kelly așteaptă al doilea copil și s-au decis să se mute dar noii vecini se dovedesc a fi și mai teribili decât cei din primul film, astfel ei se văd nevoiți a-l recruta pe Teddy pentru a combate gruparea de fete Kappa Kappa Nu.
O să îmi placă?: Dacă îți plac filmele lui Rogen și comediile tâmpite, ești în mâine bune cu filmul ăsta.


X-Men: ApocalypseX-Men Apocalypse

Gen: Acțiune, Super-eroi
Dată lansare: 27 Mai
Dată lansare România: 20 Mai
Regie: Bryan Singer
Distribuţie: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Oscar Isaac, Nicholas Hoult, Rose Byrne, Tye Sheridan, Sophie Turner, Olivia Munn, Lucas Till
Despre ce e?: Un mutant străvechi numit Apocalypse, reînvie și pornește să cucerească lumea, fiind ajutat de 4 mutanți speciali. Împotriva lor, se vor regăsi X-Men, conduși de profesor Xavier și Mystique.
O să îmi placă?: Ce părea până acuma a fi un film bun spre foarte bun, a explodat brusc la capitolul așteptări odată cu apariția în trailer a lui Wolverine.


Alice Through the Looking GlassAlice Through the Looking Glass

Gen: Fantasy, Aventură
Dată lansare: 27 Mai
Dată lansare România: 27 Mai
Regie: James Bobin
Distribuţie: Johnny Depp, Anne Hathaway, Mia Wasikowska, Rhys Ifans, Helena Bonham Carter, Sacha Baron Cohen, Alan Rickman, Stephen Fry, Michael Sheen
Despre ce e?: Alice se întoarce în tărâmul fermecat pentru a-și ajuta prietenul, The Mad Hatter.
O să îmi placă?: Probabil. E tridentul Burton/Depp/Bonham Carter, plus povestea clasică, adaptată cerințelor generației de azi.


No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.