Loading...
Filmele lunii Martie 2018

Filmele lunii Martie 2018

by Adrian Solomon, martie 5, 2018

02 Martie

Red Sparrow

Gen: Spionaj, Thriller
Regie: Francis Lawrence
Distribuţie: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker, Jeremy Irons
Durată: 140 minute
Despre ce e?: Dominika Egorova este o balerină care după ce suferă un accident oribil se vede nevoită să pună capăt carierei. Pentru a reuși să își susțină financiar familia, ea se pune în slujba statului și ajunge într-o școală specială de agenți secreți, care îi remodelează complet viața.
O să îmi placă?: Chiar dacă aduce destul de mult ca premisă cu The Villainess sau cu visul lui Black Widow din The Age of Ultron, asta nu o împiedică pe J-Law să facă un nou rol bun.


You Were Never Really Here

Gen: Thriller
Regie: Lynne Ramsay
Distribuţie: Joaquin Phoenix, Ekaterina Samsonov, Alex Manette, John Doman, Judith Roberts
Durată: 90 minute
Despre ce e?: Un tip specializat în violență, pornește într-o cruciadă sângeroasă pentru a recupera o fetiță din mâna unor proxeneți. Pe parcursul călătoriei însă, se va regăsi pe sine.
O să îmi placă?: Colegul Florin a reușit să îl vadă la TIFF și a scris deja o recenzie despre el aici. Joaquin Phoenix face un nou rol deosebit de intens, dovedind că este unul dintre cei mai buni actori la ora actuală.


Game Night

Gen: Comedie neagră, Thriller
Regie: John Francis Daley, Jonathan Goldstein
Distribuţie: Jason Bateman, Rachel McAdams, Billy Magnussen, Sharon Horgan, Lamorne Morris, Kylie Bunbury, Jesse Plemons, Michael C. Hall, Kyle Chandler
Durată: 100 minute
Despre ce e?: Max și Annie sunt un cuplu hiper-competitiv iar serile lor de joc sunt aduse la un nou nivel odată ce fratele lui Max, Brooks, aranjează o petrecere cu tematică criminală, completă cu agenți și tâlhari falși. Dar atunci când Brooks pare a fi răpit de-a binelea, seara normală va deveni aventura vieții lor.
O să îmi placă?: Chit că avea toate șansele să fie un mare fâs, filmul a depășit așteptările, fiind mult mai axat pe thriller și mai puțin pe comedia tâmpită, specifică în ultimul timp lui Bateman.

09 Martie

Death Wish

Gen: Acțiune
Regie: Eli Roth
Distribuţie: Bruce Willis, Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue, Dean Norris, Kimberly Elise
Durată: 107 minute
Despre ce e?: După ce o tâlhărie îi lasă nevasta moartă și fata în comă, doctorul Paul Kersey devine unul dintre cei mai temuți justițiari publici din New York. Sătul de incompetența poliției, acesta decide să își facă singur dreptate.
O să îmi placă?: Eli Roth de obicei este un regizor ce favorizează aspectul visceral al filmelor, lucru ce se pliază de minune pe acest reboot, care îl vede pe celebrul Charles Bronson înlocuit de veșnicul Bruce Willis.


The Hurricane Heist

Gen: Acțiune, Crime
Regie: Rob Cohen
Distribuţie: Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Kwanten, Ralph Ineson
Durată: 103 minute
Despre ce e?: În sătucul New Hope, Alabama, se află un lucru foarte important, și anume o branșă a trezoriei locale, plină ochi cu bani. Înspre această locație se îndreaptă 30 de merceneri înarmați până în dinți, dar și un ditamai uraganul.
O să îmi placă?: Din trailer pare a fi unul dintre cele mai generice filme de acțiune făcute vreodată așa că ar fi perfect de văzut cu cei mai miștocari prieteni în oraș. De ce se află acest film pe listă? S-ar putea să fie atât de prost încât să vă chiar placă.

16 Martie

Tomb Raider

Gen: Acțiune, Aventură
Regie: Roar Uthaug
Distribuţie: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu, Kristin Scott Thomas
Durată: 115 minute
Despre ce e?: Lara Croft este fiica unui aventurier excentric care a dispărut cu câțiva ani înainte de evenimentele acestui film. În tentativa de a rezolva misterul dispariției, tânăra Lara ajunge la ultima lui destinație, o insulă mitică pe undeva în Asia, o insulă plină de pericol.
O să îmi placă?: Alicia Vikander încearcă să o facă uitată pe Angelina Jolie în rolul faimoasei Lara Croft, beneficiind de look-ul mai tânăr adus personajului odată cu reboot-ul jocului și concentrarea acțiunii acestuia asupra unei mai tinere Lara Crafoft.

23 Martie

Pacific Rim: Uprising

Gen: Acțiune, S.F.
Regie: Steven S. DeKnight
Distribuţie: John Boyega, Scott Eastwood, Cailee Spaeny, Charlie Day, Burn Gorman, Jing Tian, Adria Arjona, Rinko Kikuchi
Durată: 98 minute
Despre ce e?: Jake Pentecost, fiul eroului care s-a sacrificat pentru umanitate în primul film, era pe vremuri un promițător pilot de Jaeger, devenit între timp criminal. Dar când o nouă amenințare Kaiju se abate asupra lumii, el este recrutat alături de alți tineri într-o luptă intensă pentru salvarea omenirii.
O să îmi placă?: Chiar dacă DelToro onorează filmul doar din postura de producător, sperăm că o să fie un film bun.


Three Billboards Outside Ebbing, Missourri

Gen: Comedie neagră, Dramă
Regie: Martin McDonagh
Distribuție:
Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Abbie Cornish, John Hawkes, Peter Dinklage
Durată: 115 minute
Despre ce e?: Filmul prezintă lupta unei mame îndurerate de pierderea fiicei ei și sătulă de lipsa de rezultate din partea poliției locale. Ea închiriază trei panouri publicitare pe care va scris un simplu mesaj adresat șerifului local, mesaj care va stârni cele mai neașteptate reacții din partea locuitorilor orașului Ebbing.
O să îmi placă?: Filmul s-a bucurat de un mare succes la circuitul de premii anual, circuit care se încheie de obicei cu premiile Oscar.

30 Martie

Ready Player One

Gen: Acțiune, S.F.
Regie: Steven Spielberg
Distribuție:
Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, T. J. Miller, Simon Pegg, Mark Rylance
Durată: ? minute
Despre ce e?: Creatorul lumii virtuale OASIS, loc în care un număr extrem de mare de oameni își petrec timpul, moare și lasă în urmă un video în care îi provoacă pe toți userii să găsească un Easter Egg, lucru ce va garanta găsitorului accesul la o avere inestimabilă, controlul programului OSASIS.
O să îmi placă?: O carte ce s-a bucurat de un succes internațional nebănuit, Ready Player One a lui Ernest Cline a ajuns sub bagheta magică a lui Steven Spielberg, lucru ce ne promite un film fantastic. Din trailer s-au putut observa o groază de referințe la adresa culturii meta, lucru ce nu poate decât să bucure fanii.


Peter Rabbit

Gen: Animație, Comedie
Regie: Will Gluck
Distribuție:
Rose Byrne, Domhnall Gleeson, Sam Neill, Daisy Ridley, Elizabeth Debicki, Margot Robbie, James Corden
Durată: 93 minute
Despre ce e?: Peter Rabbit și surorile sale – Flopsy, Mopsy și Cotton-Tail – își petrec timpul în grădina de legume a domnului McGregor. Când o rudă de-a acestui se mută în locul lui, este mai puțin decât încântat de prezența rozătoarelor, iar între ei va începe o bătălie care escaladează de la secvență la secvență.
O să îmi placă?: În tentativa de face un ban de pe urma succesului avut de Paddington, apare și Peter Rabbit, alt personaj scris pentru și iubit de copii, așa că probabil va fi filmul perfect de văzut alături de cei mici.

 

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.