Loading...
Filmele lunii Mai 2018

Filmele lunii Mai 2018

by Adrian Solomon, mai 2, 2018

04 Mai

Truth or Dare

Gen: Horror
Regie: Jeff Wadlow
Distribuţie: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron
Durată: 100 minute
Despre ce e?: Un joc inocent de Adevăr sau Provocare jucat în Mexic în timpul unei excursii, într-un loc interzis, are consecințe nebănuite atunci când participanții la joc descoperă că sunt urmăriți de ceva, sau cineva care îi omoară atunci când se spun minciuni.
O să îmi placă?: Cum știu că sunt destui tineri care urmăresc această rubrică, cred că filmul ăsta este pentru voi, un horror cu vedetele voastre preferate din serialele favorite. E slab filmul, dar măcar e scurt.


I Feel Pretty

Gen: Comedie
Regie: Abby Kohn, Marc Silverstein
Distribuţie: Amy Schumer, Michelle Williams, Rory Scovel, Emily Ratajkowski, Busy Philipps, Aidy Bryant, Naomi Campbell, Lauren Hutton, Tom Hopper
Durată: 110 minute
Despre ce e?: O tipă ce se chinuia zilnic cu sentimentul de nesiguranță și anxietate, suferă un scurt circuit atunci când cade și se lovește la cap. Ea se va trezi convinsă că este cea mai frumoasă și capabilă femeie de pe planetă, cu toate că aspectul său fizic nu s-a schimbat defel.
O să îmi placă?: Poate că m-aș fi numărat printre fanii lui Schumer dacă nu ar avea un je-ne-sais-quoi care mă îndepărtează de produsele ei.

11 Mai

Toxic

Gen: Thriller
Regie: Daniel Roby
Distribuţie: Romain Duris, Olga Kurylenko
Durată: 89 minute
Despre ce e?: O ceață toxică a umplut străzile Parisului. În mijlocul acestei tragedii, doi părinți încearcă să își salveze fiica, blocată în apartamentul lor, dar sunt și ei sinistrați pe acoperișul imobilului.
O să îmi placă?: Sincer nu am auzit mare lucru despre acest film dar primele impresii lăsate de trailer este că avem un thriller bun. Iar apoi ne aducem aminte că și cinematografia franceză, specializată de obicei pe comedii și filme de artă, știe să facă filme bune, chiar surprinzătoare.


Revenge

Gen: Thriller
Regie: Coralie Fargeat
Distribuţie: Matilda Lutz, Kevin Janssens, Vincent Colombe, Guillaume Bouchède
Durată: 110 minute
Despre ce e?: O tânără acompaniază trei oameni căsătoriți la o partidă de vânătoare însă lucrurile iau o turnură urât când aceasta este violată și aruncată de pe o stâncă. Doar că ea nu moare și revine pentru a se răzbuna pe cei trei.
O să îmi placă?: Un alt film surprinzător de promițător ce vine din Franța, demonstrând că industria de acolo încă dă semne de potență.

18 Mai

Deadpool 2

Gen: Super-eroi, Acțiune, Comedie
Regie: David Leitch
Distribuţie: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, Julian Dennison, Zazie Beetz, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Jack Kesy, Stefan Kapičić
Durată: 120 minute
Despre ce e?: Deadpool împreună cu noi și vechi aliați, luptă împotriva mutantului călător în timp Cable, pentru salvarea vieții unui mutant tânăr.
O să îmi placă?: Nici nu mai are rost să răspund la întrebarea asta. Da, doar vorbim despre Deadpool aici. Mă aștept ca, întocmai primei părți, și aceasta să fie plină ochi de referințe la alte filme, gaguri peste gaguri și multă spargere de ziduri.

25 Mai

Solo: A Star Wars Story

Gen: Acțiune, S.F.
Regie: Ron Howard
Distribuţie: Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Joonas Suotamo, Paul Bettany
Durată: 135 minute
Despre ce e?: Punând la cale un jaf aparent imposibil, pilotul Han Solo dă peste viitorul său bun prieten și co-pilot Chewbacca dar și peste Lando Calrissian.
O să îmi placă?: Aparent acest film va fi ceva cu totul special față de alte filme Star Wars văzute până acuma. Este prezentat ca fiind un space western dar și un heist movie în același timp. Distribuția convingătoare sper că va face ca acest film să fie o intrare demnă de luat în seamă în universul Star Wars.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.