Loading...
Filmele lunii Noiembrie 2016

Filmele lunii Noiembrie 2016

by Adrian Solomon, octombrie 30, 2016

Noi apariții

American Pastoral

Gen: Drama
Data lansare: 28 Octombrie
Dată lansare România: 4 Noiembrie
Regie: Ewan McGregor
Distribuţie: Plasată în jurul anilor 1960, viața unui familist convins, membru de bază al comunității locale, își vede viața sa aparent perfectă, distrusă de convingerile politice radicale ale fiicei sale.
O să îmi placă?: Debutul regizoral al respectatului actor Ewan McGregor este un start fals în noua direcție pe care încearcă să o apuce. Deja apărut, filmul a strâns destule critici negative cât să te facă să te gândești de două ori dacă să îi acorzi o șansă sau nu.


Doctor Strangedoctor-strange

Gen: Acțiune, Fantasy
Data lansare: 4 Noiembrie
Dată lansare România: 4 Noiembrie
Regie: Scott Derrickson
Distribuţie: Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Scott Adkins, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton
Despre ce e?: Chirurgul Stephen Strange suferă un accident care îi afectează mâinile. Căutând un remediu cu orice preț, el începe să călătorească prin lume doar pentru a ajunge ucenic al celui Străvechi (The Ancient One), un mistic din timpuri imemorabile.
O să îmi placă?: E al 14-lea film produs de studiourile Marvel care încă nu au eșuat cu nici un proiect de-al lor. Sper că nu o să fie cazul nici aici.


Trollstrolls

Gen: Animație
Data lansare: 4 Noiembrie
Dată lansare România: 4 Noiembrie
Regie: Mike Mitchell
Distribuţie: Anna Kendrick, Justin Timberlake, Zooey Deschanel, Russell Brand, James Corden, Gwen Stefani
Despre ce e?: Trollii sunt capturați de inamicii mortali ai acestora, Bergenșii. Singurii care scapă sunt prințesa Poppy și nefericitul Branch. Împreună cei doi pornesc într-o magică aventură pentru recuperarea prietenilor capturați.
O să îmi placă?: Hmmm… meh, nu pot să pretind că îmi pasă de filmul ăsta dar ar fi ideal pentru micuții spectatori.


Hacksaw RidgeHacksaw Ridge

Gen: Biografic, Război, Drama
Data lansare: 4 Noiembrie
Dată lansare România: 4 Noiembrie
Regie: Mel Gibson
Distribuţie: Andrew Garfield, Vince Vaughn, Sam Worthington, Hugo Weaving
Despre ce e?: Povestea adevărată a medicului Desmond T. Doss, care de unul singur a salvat peste 75 de soldați în timpul bătăliei de la Okinawa din al doilea război mondial. El i-a tratat pe loc, sub un intens foc inamic, fără să riposteze nici măcar odată, el fiind un creștin adventist care decise să nu atingă niciodată vreo armă.
O să îmi placă?: Mel Gibson, pentru toate nebuniile și excentricitățile din ultimul timp, face filme bune, iar acesta pare a nu ieși din tiparul celor cu care ne-a obișnuit.


Shut InShut In

Gen: Thriller, Drama
Data lansare: 11 Noiembrie
Dată lansare România: 11 Noiembrie
Regie: Farren Blackburn
Distribuţie: Naomi Watts, Oliver Platt, Charlie Heaton, David Cubitt, Jacob Tremblay
Despre ce e?: În urma unui accident cumplit în care își pierde soțul iar copilul ei rămâne paralizat, un pshiholog de copii se găsește izolată în casa ei având grijă de copilul său, izolată de restul lumii de către o furtună cumplită. Ce e mai rău este că începe să aibă senzația că cineva se află alături de ei în casă și încearcă să le facă rău.
O să îmi placă?: Film perfect post Halloween, dacă ar fi vreun motiv să mă uit la el ar fi pentru micuțul Jacob, incredibil în filmul The Room.


ArrivalArrival

Gen: Thriller
Data lansare: 11 Noiembrie
Dată lansare România: 11 Noiembrie
Regie: Denis Villeneuve
Distribuţie: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker, Michael Stuhlbarg, Tzi Ma
Despre ce e?: Guvernul american alcătuiește o echipă de elită compusă din lingvista Louise Banks, matematicianul Ian Donnelly și colonelul Weber. Aceștia trebuie să investigheze o serie de nave spațiale apărute pe pământ și să identifice dacă mesajele transmise sunt prietenoase sau nu.
O să îmi placă?: După Sicario și Prisoners, sunt extrem de curios cum o să fie noul film al regizorului Denis Villeneuve


Nocturnal AnimalsNocturnal Animals

Gen: Thriller Psihologic
Data lansare: 18 Noiembrie
Dată lansare România: 18 Noiembrie
Regie: Tom Ford
Distribuţie: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson, Isla Fisher, Armie Hammer, Laura Linney, Andrea Riseborough, Michael Sheen
Despre ce e?: O proprietară de galerie de artă (Amy Adams) se simte amenințată de romanul fostului ei soț (Jack Gyllenhall), pe care ea o interpretează ca amenințate voalată la adresa ei dar și ca o poveste simbolică despre răzbunare.
O să îmi placă?: Cel mai probabil că da, cel puțin din punct de vedere al distribuției, pare fantastic.


SnowdenSnowden

Gen: Biografie, Thriller
Dată lansare România: 18 Noiembrie
Regie: Oliver Stone
Distribuţie: Joseph Gordon-Levitt, Shailene Woodley, Zachary Quinto, Tom Wilkinson, Scott Eastwood, Timothy Olyphant, Ben Schnetzer, LaKeith Lee Stanfield, Rhys Ifans, Nicolas Cage
Despre ce e?: Bazat pe fapte și personaje reale, filmul îl urmărește pe personajul titular, Edward Snowden, angajat al agenției americane NSA, în calitate de colaborator tehnic, cu acces direct la foarte multe dintre secretele agenției respective și cum va trăda el agenția în cauză, decizând să divulge o bună parte din acele secrete printre ele și faptul că NSA ascultă convorbirile telefonice din America.
O să îmi placă?: Chiar dacă are critici mixte, există motive suficiente să mă facă să arunc o privire asupra filmului.


Fantastic Beasts and Where to Find ThemFantastic Beasts and Where to Find Them

Gen: Fantasy
Data lansare: 18 Noiembrie
Dată lansare România: 18 Noiembrie
Regie: David Yates
Distribuţie: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Colin Farrell, Carmen Ejogo, Samantha Morton, Ezra Miller, Ron Perlman, Jon Voight
Despre ce e?: Newt Scamander, un vrăjitor aflat la capătul unei lungi excursii de recuperare și conservare a diverse specii de creaturi magice, ajunge într-un New York al anilor 20, aflat în plin conflict între societatea vrăjitorilor și cea a oamenilor de rând. Faptul că o parte din animalele capturate vor fi eliberate, nu îi va ajuta prea mult situația, acesta trezindu-se nevoit să facă echipă cu diverse personaje interesante în încercarea de a recaptura creaturile și de a restabili liniștea între oameni și vrăjitori.
O să îmi placă?: JK Rowling este atașată ca scenaristă, prima ei tentativă, iar filmul se dorește o continuare spirituală a francizei Harry Potter și a lumii magice pe care o locuiește acesta, fiind primul într-o serie de cinci filme.


Bad Santa 2Bad Santa 2

Gen: Comedie
Data lansare: 23 Noiembrie
Dată lansare România: 25 Noiembrie
Regie: Mark Waters
Distribuţie: Billy Bob Thornton, Tony Cox, Brett Kelly, Kathy Bates, Christina Hendricks
Despre ce e?: Singurul lucru ce îl motivează pe Willie în viață este alcoolul, lăcomia și accesele nervoase astfel că de îndată ce asociatul său din prima parte, piticul Marcus, este eliberat din pușcărie, cei doi împreună cu alte ajutoare surpriză, intenționează să jefuiască o organizație de caritate din Chicago, exact în ajunul Crăciunului.
O să îmi placă?: Pentru fanii primei părți, data apariției acestei comedii deocheate va trebui marcată în calendar.


MoanaMoana

Gen: Animație
Data lansare: 23 Noiembrie
Dată lansare România: 25 Noiembrie
Regie: Ron Clements, John Musker
Distribuţie: Auli’i Cravalho, Dwayne Johnson
Despre ce e?: Tânăra prințesă Moana  a fost de mică o fetiță specială, ea fiind ocrotită de ocean. Deevenită o adolescentă precoce și posedând un talent navigațional incredibil, ea se va aventura alături de eroul ei, semi-zeul Maui, într-o călătorie care are ca scop descoperirea unei insule legendare.
O să îmi placă?: Animațiile Disney au devenit pe bun merit legendare iar aproape tot ce scot devine un hit garantat, la fel cum prevăd că o să se întâmple și cu acest titlu.


 

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.