Loading...
Filmele lunii Octombrie 2016

Filmele lunii Octombrie 2016

by Adrian Solomon, octombrie 8, 2016

Septembrie a venit și a trecut cu viteza unui marfar obosit, noi ne-am revenit după lunga somnolență estivală și brusc, cel puțin din partea temperaturii, ne-am trezit puși în fața sezonului de iarnă. Nu la fel stau lucrurile și în privința filmelor cu lipici la public, care cel puțin luna aceasta se vor lăsa așteptate, aceste producții AAA sau cele Oscar-bait urmând a-și scoate capul rând pe rând. Începem ca de obicei numărătoare producțiilor ce vor poposi luna aceasta pe ecranele mioritice, trecând mai apoi la producțiile care vor fi lansate luna asta dar dintr-un motiv sau altul, vor ajunge abia în lunile ce urmează și pe ecranele noastre.

Noi apariții – România

Mastermindsmasterminds

Gen: Comedie
Dată lansare România: 7 Octombrie
Regie: Jared Hess
Distribuţie: Zach Galifianakis, Owen Wilson, Kristen Wiig, Jason Sudeikis
Despre ce e?: Zach Galifianakis joacă rolul unui fraier, relativ ghinionist pe toate fronturile posibile, care însă poate oferi posibilitatea unor indivizi dubioși să fure o sumă considerabilă de bani. Bazat pe o poveste reală.
O să îmi placă?: Filmele și rolurile lui Zach sunt de obicei cam aceleași, victimă sigură, fraier neînțeles, exact așa cum este și aici, așa că este totul o chestiune de gust.


The Girl on the Train

Gen: Thriller
Dată lansare România: 7 Octombrie
Regie: Tate Taylor
Distribuţie: Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Allison Janney, Édgar Ramírez, Lisa Kudrow
Despre ce e?: Rachel este o șomeră alcoolică, care nu face decât să călătorească cu trenul și să urmărească două familii, cea a fostului său soț și pe cea a unor vecini de-ai lor. Destinele celor trei părți se vor interconecta atunci când una dintre femei este descoperită moartă iar principala suspectă este Rachel.
O să îmi placă?: Adaptare a unui best-seller internațional, filmul încearcă să repete succesul unui Gone Girl, dar nu prea reușește în acest efort, cu toate că Blunt face un rol mare.


Kubo and the Two Stringkubo-and-the-two-strings

Gen: Animație
Dată lansare România: 14 Octombrie
Regie: Travis Knight
Distribuţie: Art Parkinson, Charlize Theron, Matthew McConaughey, Ralph Fiennes, Rooney Mara, George Takei
Despre ce e?: Kubo este un băiat cu puteri magice dar ochiul său stâng este furat. Împreună cu Monkey și Beetle, ei vor porni într-o aventură pentru a recupera o armură specială, care îi va ajuta în lupta cu maleficul Raiden of the Moon și acoliții acestuia.
O să îmi placă?: Filmul deja a apărut în State încă din august și este de o calitate deosebită așa că reprezintă o recomandare musai pentru pasionații de animație.


Infernoinferno

Gen: Thriller
Dată lansare: 28 Octombrie
Dată lansare România: 14 Octombrie
Regie: Ron Howard
Distribuţie: Tom Hanks, Felicity Jones, Omar Sy, Ben Foster, Irrfan Khan
Despre ce e?: Renumitul Robert Langdon se trezește din nou prins în mijlocul unei conspirații, fiind urmărit de autorități pentru o crimă pe care nu a comis-o. Cu ajutorul doctoriței Siena Brooks și înarmat cu cunoștințele sale în materie de simbologie, cei doi vor trebui să deslușească cel mai complex mister de până acuma.
O să îmi placă?: Adaptarea celei de-a treia cărți din seria creată de Dan Brown.


Jack Reacher: Never Go Backjack-reacher-never-go-back

Gen: Thriller, Acțiune
Dată lansare: 21 Octombrie
Dată lansare România: 21 Octombrie
Regie: Edward Zwick
Distribuţie: Tom Cruise, Cobie Smulders, Patrick Heusinger
Despre ce e?: După patru ani de la evenimentele primului film, Jack Reacher se întoarce la fosta sa unitate doar pentru a fi acuzat de o crimă comisă de mai bine de 16 ani și de a descoperi o conspirație guvernamentală majoră.
O să îmi placă?: Sincer eu am uitat de prima parte și de cine e Jack Reacher, dar trailerul ne promite multă acțiune așa că de ce nu, go4it.


The Accountant

Gen: Thriller
Dată lansare: 14 Octombrie
Dată lansare România: 28 Octombrie
Regie: Gavin O’Connor
Distribuţie: Ben Affleck, Anna Kendrick, J.K. Simmons, Jon Bernthal, Jeffrey Tambor, John Lithgow
Despre ce e?: Christian Wolff este un geniu al numerelor, cu care mai multe în comun decât cu societatea înconjurătoare. În secret el își oferă serviciile tuturor organizațiilor periculoase din lume, pentru a le ține contabilitatea. Când însă devine implicat cu o afacere de milioane, un agent al guvernului începe să fie suspicios de activitățile sale și va începe să îl investigheze.


The Dissapointments Roomsthe-disappointments-room

Gen: Horror
Dată lansare România: 28 Octombrie
Regie: D. J. Caruso
Distribuţie: Kate Beckinsale, Lucas Till
Despre ce e?: O tânără mamă, arhitectă, încă bântuită de o tragedie din trecut, se mută împreună cu familia într-o casă veche, părăsită, pe care încearcă să o reamenajeze. Dar când descoperă o cameră secretă în pod și o deschide, ea va elibera entități necunoscute care îi vor pune viața, sanitatea și familia în pericol.
O să îmi placă?: Obligatoriul film de oroare al lunii, deja apărut în alte părți, acesta își respectă titlul, în ideea că te va dezamăgi.


Ouija: Origin of Evil

Gen: Horror
Dată lansare: 21 Octombrie
Dată lansare România: 28 Octombrie
Regie: Mike Flanagan
Distribuţie: Elizabeth Reaser, Annalise Basso, Lulu Wilson, Henry Thomas, Kate Siegel
Despre ce e?: Cu mulți ani înainte de evenimentele primului film, tabla de Ouija este folosită de o tânără fetiță care a încercat să comunice cu tatăl ei decedat, dar a ajuns să fie posedată de o fantomă. Familia sa va trebui să joace acest joc malefic pentru a o readuce la normalitate.
O să îmi placă?: Hmmm, habar nu am, l-am pus ca să dea la număr. Sigur sunt pasionați de horror care o să dea bani pe filmele astea.


 

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.