Loading...

Filmele lunii Octombrie 2017

by Adrian Solomon, octombrie 1, 2017

06 Octombrie

Blade Runer 2049Blade Runner 2049

Gen: S.F., Thriller
Regie: Denis Villeneuve
Distribuţie: Harrison Ford, Ryan Gosling, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James, Dave Bautista, Jared Leto
Durată: 163 minute
Despre ce e?: Un tânăr blade runner descoperă un secret care pune umanitatea în pericol. Pentru rezolvarea acestui caz, el are nevoie de ajutorul bătrânului Rick Deckard, dispărut acum 30 de ani.
O să îmi placă?: Blade Runner a fost un film magnific, despre care mulți au spus că e printre cele mai bune filme făcute vreodată. Aparent acesta este mai bun.


Home AgainHome Again (2017)

Gen: Comedie
Regie: Hallie Meyers-Shyer
Distribuţie: Reese Witherspoon, Nat Wolff, Jon Rudnitsky, Pico Alexander, Michael Sheen, Candice Bergen
Durată: 97 minute
Despre ce e?: Viața unei mame singure din Los Angeles este pe cale să se schimbe complet în momentul în care permite ca trei bărbați să se mute împreună cu ea.
O să îmi placă?: Comedie siropoasă cu Resse Witherspoon, cu șanse decente să placă gospodinelor și femeilor care abia așteaptă Valentine’s Day.


13 Octombrie

My Little Pony: The Movie

Gen: Animație
Regie: Jayson Thiessen
Distribuţie: Uzo Aduba, Ashleigh Ball, Emily Blunt, Kristin Chenoweth, Taye Diggs, Andrea Libman, Michael Peña, Zoe Saldana, Liev Schreiber, Sia, Tabitha St. Germain, Tara Strong, Cathy Weseluck
Durată: 99 minute
Despre ce e?: O forță întunecată amenință Ponyville, iar eroinele noastre pornesc într-o călătorie de neuitat, pe parcursul căreia întâlnesc noi prieteni și diverse dificutăți, de care le vor trece folosind magia prieteniei.
O să îmi placă?: Nu am nici un habar despre ce este My Little Pony decât că se vând o groază de jucării cu aceste personaje, și există o sumedenie de memes. Bănuiesc că o fi bun pentru copilași? Animația obligatorie a lunii.


The SnowmanThe Snowman (2017)

Gen: Thriller
Regie: Tomas Alfredson
Distribuţie: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg, Val Kilmer, J. K. Simmons
Durată: 125 minute
Despre ce e?: Detectivul Harry Hole, investighează dispariția unei femei a cărei fular roz este găsit înfășurat în jurul unui sinistru om de zăpadă.
O să îmi placă?: La început am crezut că o să fie doar un alt slasher thriller gen Saw sau alte aberații similare, fapt ce m-a intrigat văzând ce actori cu nume grele are în distribuție. Dar după revizionarea trailerului, simt că e mai mult un thriller cu detectivi și criminali în serie ca în vremurile bune așa că îl trec pe lista de așteptare.

20 Octombrie

mother!Mother! (2017)

Gen: Horror psihologic
Regie: Darren Aronofsky
Distribuţie: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeiffer
Durată: 121 minute
Despre ce e?: Viața liniștită a unui cuplu este deranjată atunci când oameni noi se mută în casa lor, care atrag după sine tot mai mulți oameni.
O să îmi placă?: Dacă doriți un mind-fuck de zile mari, Darren Aronofsky este aici să vă ajute. Filmele sale au fost întotdeauna greu de urmărit, datorită temelor dificile abordate, dar parcă în acest film, metaforele și surrealismul depășesc orice alt film făcut de acesta.


GeostormGeostorm (2017)

Gen: S.F., Disaster movie
Regie: Dean Devlin
Distribuţie: Gerard Butler, Jim Sturgess, Abbie Cornish, Alexandra Maria Lara, Richard Schiff, Robert Sheehan, Daniel Wu, Eugenio Derbez, Ed Harris, Andy García
Durată: 109 minute
Despre ce e?: În viitor, vremea este influențată din spațiu de o rețea de sateliți. În urma unui atac din partea aceștor sateliți, lumea se vede brusc pusă în stare de alertă și într-o cursă contra cronometru pentru a afla cine stă în spatele acestor atacuri înainte ca viața de pe pământ să dispară complet.
O să îmi placă?: Filmul a fost un pic cam under the radar, abia acum aflând de el, cu toate că arată bine din trailer și are și o distribuție interesantă.

27 Octombrie

JigsawJigsaw (2017)

Gen: Horror
Regie: Michael și Peter Spierig
Distribuţie: Matt Passmore, Callum Keith Rennie, Clé Bennett, Hannah Emily Anderson
Durată: 92 minute
Despre ce e?: Corpuri neînsuflețite încep să apară prin oraș, fiecare persoană omorâtă în diverse moduri oribile. Poliția pornește o anchetă iar investigația duce spre un singur individ: John Kramer, cu toate că acest lucru este imposibil, omul cunoscut drept Jigsaw fiind mort de mai bine de un deceniu.
O să îmi placă?: V-a plăcut vreun film Saw? Atunci probabil o să vă placă acest torture-film. Pe mine mă lasă rece iar faptul că s-a ajuns la al optulea Saw și lumea este încă în delir, îmi ridică semne serioase de întrebare.


Thor 3: RagnarokThor - Ragnarok (2017)

Gen: MCU, Super-eroi
Regie: Taika Waititi
Distribuţie: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo, Anthony Hopkins
Durată: ?
Despre ce e?: Fără ciocanul său magic, distrus de Hela, și prizonier pe planeta gladiatorială Sakaar, Thor se vede nevoit să recruteze aliați noi și vechi pentru a evada și pentru a o opri pe Hela din a distruge Asgaardul și din a declanșa Ragnarok-ul.
O să îmi placă?: Cu Taika Waititi la cârmă, seria de filme Thor capătă un feeling mai diferit, mai amuzant.


Bonus TV – 27 Octombrie

Stranger Things – sezonul 2Stranger Things

Gen: S.F.
Regie: Duffer Brothers
Distribuţie: Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Cara Buono, Matthew Modine, Noah Schnapp, Joe Keery, Sadie Sink, Dacre Montgomery
Durată: 9 episoade
Despre ce e?: Cei patru băieți din prima serie revin cu noi aventuri fantastice, cu vizitarea a noi dimensiuni, un nou monstru de combătut și o posibilă reîntoarcere a lui Eleven.
O să îmi placă?: Dacă primul sezon a fost una din cele mai mari surprize ale anului trecut, al doilea sezon ne promite a fi mai interesant și mult mai aventuros, servindu-ne o nouă doză de anii 80, in portii generoase.


 

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.