Loading...
Four Lions (2010)

Four Lions (2010)

by Adrian Solomon, februarie 17, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Comedie neagră, Satiră politică
Regie: Chris Morris
Distribuție:
Riz Ahmed, Kayvan Novak, Nigel Lindsay, Arsher Ali, Adeel Akhtar
Durată: 1 h. 37 min.
Rating IMDB: 7.3

Despre: Un grup de tineri musulmani britanici ce trăiesc în Sheffield decid să pornească un jihad și pun la cale un plan inept de a deveni atentatori sinucigași. Omar și Waj chiar pleacă în Pakistan la un centru de antrenament pentru așa ceva, cu toate că excursia lor este mai mult decât dezastruoasă, în timp ce Faisal încearcă să antreneze păsări să care bombe. Planul lor de pomină va culmina în timpul maratonului din Londra.

Rant: Un rol extrem de bun din partea lui Riz Ahmed, care a devenit la ora actuală unul dintre cei mai apreciați tineri actori britanici. Subiectul acestui film nu este unul prea confortabil iar din punct de vedere personal, sfera mea de interese nu a prea coincis cu ce este prezentat în film. Găsesc un pic greu vorbesc despre ceva cu care nu sunt pus în temă aşa nu o leg de concepţie şi de ideologie. Dar pot spun despre filmul în sine.

Citiți cronica aici.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.