Loading...
Seven Psychopaths (2012)

Seven Psychopaths (2012)

by Adrian Solomon, ianuarie 9, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Comedie neagră, Crime
Regie: Martin McDonagh
Distribuție:
Colin Farrell, Sam Rockwell, Woody Harrelson, Christopher Walken, Tom Waits, Abbie Cornish, Olga Kurylenko, Željko Ivanek
Durată: 1 h. 50 min.
Rating IMDB: 7.2

Despre: Un scenarist în căutare de inspirație pe nume Marty, care este și puțin alcoolic, are în minte un titlu perfect dar nu și o poveste care să se potrivească. Marty are niște prieteni mai ciudați, Billy și Hans, care își duc veacul furând câinii bogătașilor și apoi returnându-i pentru recompensă. Dar într-o zi, cei doi fură câinele mult iubit al unui gangster psihopat care va muta cerul și pământul pentru a-și recupera iubitul patruped. Marty se implică în aceste evenimente pentru a le folosi ca sursă de inspirație.

Rant: Hai să zic două cuvinte și despre al doilea film scos de Martin McDonagh dacă tot am pomenit și de Three Billboards și In Bruges. Din cele trei, de acesta am fost un pic dezamăgit, la momentul vizionării părându-mi-se a fi sub prima sa peliculă, In Bruges. Totuși, combinația de actori funcționează foarte bine, este mereu o plăcere să îl văd pe Cristopher Walken în orice rol, Woody Harrelson pe post de gangster psihopat este un deliciu, Sam Rockwell este criminal de haios ca de obicei iar Colin Farrell face din nou un rol foarte bun pe post de scriitor neurotic.

Per total, Seven Psycopaths are toate șansele să vă amuze, în special dacă vă plac comediile negre, care sunt în același timp și o satiră voalată la adresa convențiilor lumii moderne.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.