Loading...

Girlfriend’s Day (2017)

by Adrian Solomon, ianuarie 4, 2022

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Dramă, Comedie
Regie: Michael Stephenson
Distribuție: Bob Odenkirk, Amber Tamblyn, Rich Sommer, Natasha Lyonne, Toby Huss, Andy Richter, Stacy Keach
Durată: 1 h. 05 min.
Rating IMDB: 5.2

Despre: Un scriitor ghinionist de cărți poștale romantice, care și-a pierdut inspirația, încearcă să își reclădească viața, prins fiind în vâltoarea iscată de creerea unei noi sărbători, Ziua Prietenei.

Rant: Am găsit acest film plutind pe Netflix și, atras fiind de distribuție și de timpul de rulare extrem de scurt, am zis să îi dau o șansă. În ciuda ratingurilor mici, pot să spun că Girlfriend’s Day nu m-a deranjat prea tare, fiind o comedie pe alocuri absurdă, care reușește într-o oră să dezvolte o premisă semi-idiotică, și să transforme ce pare a fi o dramă despre un scriitor aflat în impasul carierei sale, într-un thriller neașteptat. Dar pentru asta, avem o groază de personaje, mulți actori cunoscuți, cu un număr minim de replici, care fac un simplu cameo pentru a dispărea apoi înapoi în peisaj. Nu e chiar cea mai proastă modalitate de a vă petrece timpul, Bob Odenkirk făcând mereu personaje de care te poți atașa, așa cum este cazul și aici.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.