Loading...
Good Boys (2019)

Good Boys (2019)

by Adrian Solomon, august 17, 2019

Recomandare – decent!

Gen: Comedie
Regie: Gene Stupnitsky
Distribuție:
Jacob Tremblay, Keith L. Williams, Brady Noon, Molly Gordon, Lil Rel Howery, Will Forte, Midori Francis
Durată: 1 h. 29 min.
Rating IMDB: 6.7

Despre: Trei puști din clasa a 6-a, într-un efort de a se integra cu copii cool ai școlii, acceptă să participe la o petrecere cu pupături, dar o dronă, două vecine în căutare de droguri, „probabil” un pedofil și alte evenimente neprevăzute încearcă să le strice planurile.

Rant: Implicarea lui Seth Rogen și a nelipsitului său partener Evan Goldberg în producerea acestui film este un motiv suficient să știi la ce să te aștepți. Mult umor ireverențios, droguri, alcool și o groază de poante cu temă sexuală. Ce ar fi fain și bine dacă ar fi spuse/interpretate, așa cum s-a întâmplat în Superbad, de adolescenți. Dar în mod complet discordant cu așteptările noastre pe acest subiect, protagoniștii noștri sunt niște prepubertari care emulează comportamentul celor mai în vârstă, lucru care deseori îți provoacă mai degrabă încruntare decât bună dispoziție. Spre norocul filmului, cei trei eroi ai filmului sunt niște actorași destul de buni, în special Tremblay care este și cel mai cunoscut dintre ei, aceștia reușind să facă poantele să aterizeze la țanc, stârnind deseori hohote de râs. Nici nu prea contează plotul (nu o să rămână un clasic al filmelor coming-of-age) pentru că este unul construit destul de clasic, formula fiind aproximativ aceeași cu cea a filmului deja menționat. Dar sub tot acest substrat de îngrijorare, reușește totuși să răzbată un mesaj drăgălaș, cu relațiile fluctuante ale prieteniilor din gimnaziu, și cu eterna stare de schimbare prin care copii se văd nevoiți să treacă în procesul lor de creștere.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.