Loading...
Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)

Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)

by Adrian Solomon, mai 5, 2017

Recomandare – musai!

Gen: MCU, Super-eroi, Acțiune, SF
Regie: James Gunn
Distribuție:
Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Michael Rooker, Karen Gillan, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan, Sean Gunn, Sylvester Stallone, Kurt Russell
Durată: 2 h. 16 min.
Rating IMDB: 7.6

Despre: După ce au salvat galaxia de primejdia lui Ronan, gardienii noștri își petrec timpul acceptând diverse slujbe minore contra cost. Aceste slujbe îi poartă pe eroii noștri peste tot prin univers, precum planeta rasei Sovereign, condusă de puternica Ayesha, planetă de pe care o recuperează pe Nebula, sora Gamorei, pentru a o transporta înapoi pe Xandar.  Pe drumul de întoarcere, aceștia vor avea mai multe aventuri și vor întâlni personaje noi și vechi, toate culminând cu o nouă luptă pentru salvarea galaxiei.

Rant: O dulce revedere cu personajele filmului hit din 2015, care a luat box-office-ul prin surprindere, o revedere care ar fi putut fi perfectă dacă nu se reciclau anumite chestii din primul pe ideea, dacă a funcționat în primul sigur va funcționa și în al doilea pentru că o să îl facem mai mare. ”Bigger is not always  better”, indiferent ce mesaj ar transmite armele imense ale lui Rocket.

Totuși Guardians of the Galaxy 2 este per total un film bun, o adiție binevenită universului MCU, iar Marvel se pare că a recunoscut calitatea regizorală a lui James Gunn pentru că i-a predat frâiele și i-a permis să își implementeze propria viziune fără să îi sufle în ceafă, iar acest lucru întotdeauna se simte în filme. Ba mai mult, el deja a anunțat că se pregătește un Guardians of the Galaxy 3 și se pare că partea spațială a MCU este în mâini sigure.

Citiți cronica aici.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.