Loading...

Guns Akimbo (2019)

by Adrian Solomon, septembrie 5, 2021

Recomandare – decenti!

Gen: Acțiune, Comedie
Regie: Jason Lei Howden
Distribuție: Daniel Radcliffe, Samara Weaving, Ned Dennehy, Natasha Liu Bordizzo, Grant Bowler, Edwin Wright, Rhys Darby, Milo Cawthorne, Richard Knowles, Mark Rowley
Durată: 1 h. 38 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: Skizm este un club ilegal de luptă care își forțează jucătorii să lupte până la moarte. Miles, un game-tester cu o viață nu foarte strălucită, dar foarte acid pe social media din spatele butoanelor, îi atrage furia patronului acestui club, dementul Riktor, care îl forțează pe Miles să ia parte la acțiune împotriva voinței sale, trimițând pe urmele lui pe cea mai letală jucătoare.

Rant: Interesantă calea pe care o apucă Daniel Radcliffe pentru a lăsa în urmă moștenirea grea a numelui de Harry Potter care, probabil, o să îi fie atașat pe vezi. După filme de groază, dramatice, comedie și totul între ele, iată-l și într-un action-comedy care ne conectează la voltaj maxim și nu ne lasă până la final.

Totul poate fi văzut și ca un comentariu social, așa cum sunt mai toate filmele din ziua de astăzi, sau cel puțin încearcă să fie. Miles este un loser agasat de boss la servici, care se transformă într-un bully online de fiecare dată când intră pe social media. Într-o seară în care curajul atinge cote înalte datorită consumului copios de alcool, el se ia de Riktor, organizatorul celui mai dement joc, în care concurenții participă pentru bani și faimă, scopul fiind de a supraviețui unor serii de confruntări. Miles este bătut, drogat și forțat să intre în joc, având prinse de mâini două pistoale cu un număr finit de gloanțe. Pe urmele sale este trimisă Nix, o Samara Weaving mai de nerecunoscut având sprâncenele rase, care pare a fi cea mai bună jucătoare. Miles trebuie să facă pe dracul în patru să supraviețuiască și să iasă din coșmarul în care a fost prins.

Nu e un film foarte original, dar mustește de adrenalină și de acțiune bombastică, perfectă pentru a-ți amorți simțurile într-o după-amiază ploioasă sau atunci când nu ai prea multe alte opțiuni de vizionat.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.