Loading...

Hell’s Paradise (aka. Jigokuraku) (2023)

by Adrian Solomon, iulie 13, 2023

Recomandare – musai!

Gen: Fantezie, Acțiune
Studio: MAPPA
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 13
Durată episod: 24 min.
Statut: serie în desfășurare
Rating MyAnimeList: 8.18

Despre: Gabimaru the Hollow este un shinobi captiv, deprimat, care dorește să moară dar nu poate fi ucis. Yamada Asaemon, membră a unei faimoase familii de executori, apare pentru a-i face lui Gabimaru o propunere, și anume să participe la o expediție considerată sinucigașă, alături de alți 9  condamnați la moarte precum el, pe o insulă fantastică numită Hell’s Paradise, unde se presupune a fi un elixir ce odată consumat, oferă viață veșnică, doar că toți cei care au mai fost pe această insulă, fie au dispărut complet, fie s-au întors morți.

Rant: Studioul MAPPA a devenit deja binecunoscut pentru producțiile sale excelente, excelență de la care nici Hell’s Paradise nu face rabat. Avem absolut tot de ce avem nevoie pentru un anime de excepție: un intro ușor de fredonat, grafică top notch și animație fluidă, scenele de acțiune sunt jos pălăria iar povestea oferă suficientă intrigă cât să te țină în priză de la episod la episod. Personaje intrigante, inamici dubioși dar oarecum creativi, care par desprinși atât din scripturile shintoiste și taoiste cât și din seria Dark Souls, un mister pervaziv în care ne cufundăm de la episod la episod, există suficiente ingrediente pentru a ne convinge să dăm seriei o șansă. Disponibil pe Crunchyroll.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.