Loading...

Dr. Stone (2019- )

by Adrian Solomon, ianuarie 20, 2020

Recomandare – musai!

Gen: Shounen, Aventură
Studio: TMS Entertainment
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 24
Durată episod: 24 min.
Statut: serie în desfășurare
Rating MyAnimeList: S1 – 8.33 / S2 – 8.24

Despre: În urma unui eveniment inexplicabil, o lumină verde care a acoperit întreg pământul, întreaga umanitate a împietrit. După mai bine de 3700 de ani, Senku, un licean cu un coeficient de inteligență extrem de ridicat, se trezește, decis să reconstruiască întreaga civilizație folosindu-se de abilitățile sale științifice fără egal. El descoperă secretul de-pietrificării, dar forțat de împrejurări, îl trezește pe Tsukasa, care are alte planuri, complet diferite d-ale lui Senku, așa că cei doi vor ajunge să lupte pentru supremație în această lume nouă, aflată încă în stadiu primitiv.

Rant: Dr. Stone este la rădăcini un anime shounen clasic, complet până și cu obligatoriul turneu în care protagoniștii apucă să își flexeze mușchii și să arate care e cel mai tare. Dar acest lucru nu ar trebui să vă descurajeze pentru că Senku și restul distribuției sunt foarte interesanți, deseori accentul căzând mai mult pe desele progrese științifice pe care Senku le face pentru a-și clădi mult visatul regat științific. Cu toate că sunt destul de multe caractere clișeu, mereu apare ceva interesant să schimbe un pic dinamica clasică a unui astfel de anime. Nu o mai lungesc și vă spun că acest prim sezon, cu toate clișeele sale, merită o șansă pentru că măcar încearcă să se ridice din marea de shounenuri copy paste.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.