Loading...

Home Alone (1990)

by Adrian Solomon, decembrie 25, 2021

Recomandare – esențial!

Gen: Comedie
Regie: Chris Columbus
Distribuție: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, John Heard, Catherine O’Hara
Durată: 1 h. 43 min.
Rating IMDB: 7.6

Despre: În goana de a ajunge la aeroport pentru a prinde zborul spre Paris, familia McCallister îl uită acasă pe Kevin. Bucuros că aparent a scăpat de ei, Kevin începe să îi regrete atunci când doi bandiți pun ochii pe casa lui.

Rant: Home Alone este fără îndoială unul dintre cele mai bune filme de Crăciun, iar pentru noi, românii, este cu siguranță FILMUL de Crăciun. Mă îndoiesc că există multe persoane care să nu îl fi văzut așa că existența lui la recomandări este pur și simplu pentru că îmi doresc să îl am și pe el pus la colecția de articole. Chris Columbus face istorie cu un scenariu făcut cadou de John Hughes, cel care a dominat anii 80 în ce privește comedie și filme devenite clasice. Este filmul care l-a făcut pe Macaulay Culkin un star, cu toate că personal mereu am fost cel mai amuzat de prestația lui Joe Pesci și a lui Daniel Stern.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.