Loading...

Jailbreak (2017)

by Adrian Solomon, martie 15, 2021

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune, comedie
Regie: Jimmy Henderson
Distribuție: Jean-Paul Ly, Dara Our, Tharoth Sam, Céline Tran, Savin Phillip, Dara Phang
Durată: 1 h. 32 min.
Rating IMDB: 5.5

Despre: Patru agenți de poliție primesc misiunea de a escorta un mafiot la o închisoarea de maximă siguranță. Pe urmele acestuia se află o gașcă de femei asasin, care sunt în stare de orice pentru a-și recupera prada, inclusiv să plănuiască o evadare în masă în mijlocul căreia vor fi prinși protagoniștii noștri.

Rant: Vizionând acest film am retrăit sentimentul de uimire și entuziasm trăit atunci când am pus pentru prima ochii pe Ong-Bak sau pe The Raid două filme care au atras atenția publicului internațional asupra potențialului industriei cinematografice pe care o ofereau Tailanda respectiv Indonezia. Același lucru poate fi spus și despre Jailbreak care pare a da startul unei renașteri a scenei filmelor din Cambogia și care este mai mult un vehicul de prezentare a stilului marțial local numit bokator.

Filmul nu se sinchisește prea mult cu povestea și după nici jumătate de oră ne aruncă direct în miezul acțiunii. Pentru fanii filmelor cu arte marțiale (printre care mă număr și eu), Jailbreak este un adevărat festin, oferind scene de acțiune de tipul „balls to the wall”, încât riști să fi epuizat la final. Așa că dacă doriți să vizionați o oră jumătate de adrenalină combinată cu suficiente elemente umoristice dar prea puțin fir narativ, acest film este recomandarea perfectă, el putând fi vizionat pe Netflix!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.