Loading...
Armour of God 2: Operation Condor (aka. Fei ying gai wak) (1991)

Armour of God 2: Operation Condor (aka. Fei ying gai wak) (1991)

by Adrian Solomon, octombrie 13, 2019

Recomandare – musai!

Gen: Acțiune, Aventură, Comedie
Regie: Jackie Chan
Distribuție:
Jackie Chan, Carol Cheng, Eva Cobo de Garcia, Ikeda Shoko
Durată: 1 h. 20 min.
Rating IMDB: 7.3

Despre: Jackie este angajat de U.N. pentru a recupera o cantitate impresionantă de aur nazist dintr-un buncăr din mijlocul deșertului Sahara. El însă nu este singur, el fiind acompaniat de trei femeie pe cât de descurcărețe pe atât de păcătoase, având pe urmele sale atât o șleahtă de mercenari fără scrupule cât și doi teroriști arabi.

Rant: Părerea mea strict personală este că toate filmele lui Jackie Chan sunt musai pentru un fan al artelor marțiale, deoarece stilul unic al acestuia și dedicația sa pentru perfecționarea fiecărei scene propuse, îl fac inegalabil în istoria cinematografiei moderne. Nu or fi toate bune dar Armor of God 2 sau Operation Condor (cum a fost cunoscut peste mări) cred că rămâne una dintre cele mai vizionabile pelicule din bogata filmografie a lui Chan.

Filmul de față face parte dintr-o trilogie în care Chan îl interpretează pe agentul special Asian Hawk, un soi de Indiana Jones modern, iubitor de arte marțiale. Acesta se vede nevoit să dea de un buncăr din Sahara plin de aur nazist, considerat pierdut în urma retragerii nereușite a lui Rommel din Africa. Alături de Jackie vor porni în mare aventură Ada și Elsa, două tipe pe cât de încântătoare ca prezență, pe atât de încurcă-lume, care nu reușesc decât să îi facă viața grea sărmanului agent. Agenți arabi și mercenari germani se află pe urmele eroilor noștri, iar aventura se găsește la tot pasul.

Filmul a fost filmat în Spania, Maroc și Filipine, pe lângă un set construit special pentru film pe un deal de lângă Hong Kong.

Contor de accidentări Jackie Chan: În urma unei cascadorii nereușite, el a reușit să își disloce sternul, să își rupă câteva coaste plus o comoție drăguță.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.