Loading...
Jason Bourne (2016)

Jason Bourne (2016)

by Adrian Solomon, iulie 29, 2016

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Thriller
Regie: Paul Greengrass
Distribuție:
Matt Damon, Tommy Lee Jones, Alicia Vikander, Vincent Cassel, Julia Stiles, Riz Ahmed
Durată: 2 h. 03 min.
Rating IMDB: 6.6

Despre: Nicky Parson, fosta colaboratoare a lui Bourne din seriile precedente, hackuiește agenția CIA și dă fuga la Bourne pentru a-i aminti că lupta lui nu s-a terminat ci mai are lucruri de descoperit. Bourne alesese să stea liniștit, să își vadă de cariera de street-fighter prin sărăcia Greciei, când Nicky apare, și odată cu ea, restul agenților CIA care îl căutau de atâția ani, conduși acuma de Robert Dewey, care dorește eliminarea lui Bourne. Cyber analista Heather Lee, este cea care se insinuează în operațiunea de eliminare a lui Bourne, cu gândul de a-l convinge pe acesta să revină în cadrul agenției.

De ce să mă uit? Filmul bifează toate căsuțele unui film cu Jason Bourne. Avem pe el încercând să își aducă aminte lucruri, avem agenții care îl urmăresc pentru a-l elimina, avem motivul de răzbunare a lui Jason, avem obligatorie răsturnare de situație și nu în ultimul rând, o mare urmărire cu mașini.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.