Loading...

Jean-Claude Van Johnson (2016-2017)

by Adrian Solomon, ianuarie 13, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Comedie
Distribuție: Jean-Claude Van Damme, Kat Foster, Moises Arias, Phylicia Rashad
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 6
Durată episod: 30 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 7.6

Despre: Jean Claude Van Damme este retras din ochiul lumii și se pare că a terminat-o cu actoria. Dar o întâlnire întâmplătoare cu o fostă iubită reaprinde scânteia pasiunii în JC, care decide să se reîntoarcă la viața de celebritate, dar odată cu asta și la viața de agent secret, sub numele de Jean Claude Van Johnson. Sub pretextul filmării unei pelicule de acțiune în Bulgaria, acesta va trebui să anihileze un imperiu al drogurilor dar și un maniac cu tendințe de dominație globală.

Rant: Ah, dacă filmul ar fi fost așa de simplu precum descrierea, dar nu, pentru că vezi tu, Jean Claude Van Johnson este o sumedenie de lucruri. De la parodie, la omagiu, la comedie, ajungându-se chiar și la dramă pe final. Această indecizie este și o bilă neagră la adresa serialului, serial care de altfel este destul de entertaining.

Țineam minte episodul pilot propus de Amazon undeva prin 2016 și știu că abia așteptam să apară această serie. Jean Claude Van Damme este fără îndoială unu dintre starurile de acțiune cele cunoscute din anii ’90. El a cunoscut o perioadă foarte întunecată când celebritatea îi s-a urcat la cap și a început consumul de cocaină, un șir nesfârșit de căsătorii ratate și a descoperit că are o formă extremă de tulburare bipolară.  Acest serial, precum celebrul deja film JCVD, este foarte onest din acest punct de vedere, reușind pentru primele trei episoade să fie o parodie plăcută, atât la viața lui JCVD cât și la adresa filmelor de acțiune în general.

Din păcate, pe la jumătatea sezonului, lucrurile o virează brusc în alte direcții, mai întâi spre exact tipul de acțiune parodiat în primele trei episoade pentru ca mai apoi să o dea pe dramă existențialistă.

Oricum, Jean Claude este fantastic atunci când se ia în derâdere, știe cum să te atragă în jocul său de comedie. Nu la fel pot spune și despre partenerii săi de distribuție, pe care deseori îi simt forțați și rigizi.

1 Comment


    • Wasea
      Replay Cancel Replay
    • ianuarie 29, 2018

    Super

Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.