Loading...
Teenage Bounty Hunters (2020- )

Teenage Bounty Hunters (2020)

by Adrian Solomon, septembrie 10, 2020

Recomandare – decent!

Gen: Comedie
Distribuție: Maddie Phillips, Anjelica Bette Fellini, Kadeem Hardison, Virginia Williams
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 10
Durată episod: ~50 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 7.7

Despre: După ce lovesc camioneta tatălui lor, gemenele Wesley – Blair și Sterling, descoperă că se pricep de minune în arta vânatului de recompense. Pentru a face rost de bani de reparații, ele acceptă parteneriatul cu veteranul Bowser Simmons, și curând, bătăile de cap ale adolescenței nu vor mai fi singurele necazuri din viața lor.

Rant: Teenage Bounty Hunters mi-a apărut pe radar complet întâmplător dar foarte fortuit, probabil și într-un moment care s-a aliniat perfect cu starea mea de spirit, dorindu-mi atunci nimic mai mult decât un serial care să mă destindă, la care să râd și să mă simt bine. Și am râs și m-am simțit bine, atât de bine încât, după multă înghețată și multe râsete, mi-am dat seama că trecuseră câteva ore și mai că dovedisem serialul.

TBH se laudă cu un pedigree creativ, trailerul informându-ne cu litere mari că serialul este produs de mințile luminate ce au stat în spatele mega-succeselor Orange is the New Black și Glow iar acest lucru se simte din umorul care răzbate prin toți porii. Maddie Phillips și Anjelica Bette Fellini au o sincronizare extraordinară în livrarea tonelor de linii de dialog, iar când îl pui și pe bietul Kadeem Hardison în mijloc, trioul va livra unele dintre cele mai bune momente ale serialului, și anume cele care surprind chinul prin care veteranul vânător de recompense va trebui să treacă după ce le acceptă pe cele două adolescente drept partenere, discuțiile fără filtru ale acestora despre viața sexuală, băieți sau probleme tipice feminine, de care acesta este mai mereu depășit.

Serialul urmărește o pereche de gemene cu personalități diametral opuse, Sterling fiind cea imaculată, studioasă, respectuoasă, cu o relație stabilă, pe când Blair este cea rebelă, mânată de hormoni și cu gusturi discutabile în materie de parteneri. Cele două intră întâmplător în periculoasa afacere numită vânătoare de recompense, lucru la care aparent se descurcă de minune, ajutate fiind și de faptul că provin dintr-o familie bogată care le-a permis accesul la arme de foc încă de mici, arme pe care Sterling le mânuiește cu o precizie de speriat iar Blair beneficiază de o anduranță de invidiat grație antrenamentelor ei de lacrosse. Ele vor trebui să își balanseze această parte secretă a vieții lor cu partea de eleve adolescente, membre ale unei prestigioase școli Creștine, frecventată doar de elita societății.

Dialogul curge repede și curge în valuri, gemenele fiind adevărate mori de vânt, având deseori momente amuzante de conexiune mentală deosebită prin care își transmit informații în mod aproape telepatic. Desele cliffhangere, inclusiv unul uriaș în ultimul episod, te fac să revii mereu cu poftă la încă o porție din acest serial delicios.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.