Loading...

Norsemen (aka. Vikingane) (2017-2020)

by Adrian Solomon, decembrie 18, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Comedie
Distribuție: Kåre Conradi, Nils Jørgen Kaalstad, Trond Fausa Aurvåg, Silje Torp
Nr. sezoane: 2
Nr. Episoade: 12
Durată episod: 30 min.
Statut: serial complet

Rating IMDB: 7.8

Despre: Serialul ne prezintă viața și necazurile unui trib de vikingi ce trăiesc în sătucul Norheim prin anul 790. Poveștile acestora variază de la un șef de trib care dorește să schimbe obiceiurile culturale ale locului, sau un trib vecin cu ambiții prea mari, sau doar că urmărim tentativele de a se stabili la propria casă ale lui Arvid, sau greutățile îndurate de sclavii acelui sat.

De ce să mă uit? O comedie scoasă de norvegieni, care fac haz de necazul strămoșilor lor, vikingii, și uneori (bine, bine, deseori) ia serialul omonim la mișto. Poantele sunt majoritatea subliniate cu niște scene deosebit de grafice așa că râzi, te mai înfiorezi, și apoi continui să râzi. Seria dispune de suficiente personaje zălude cât să își mențină treaz interesul și constituie un material perfect de un maraton binge-watch. Așa că, binge-uială plăcută.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.