Loading...
John Carter (2012)

John Carter (2012)

by Adrian Solomon, aprilie 14, 2019

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Aventură, S.F.
Regie: Andrew Stanton
Distribuție:
Taylor Kitsch, Lynn Collins, Samantha Morton, Mark Strong, Ciarán Hinds, Dominic West, James Purefoy, Willem Dafoe
Durată: 2 h. 12 min.
Rating IMDB: 6.6

Despre: Un veteran al războiului civil american este transportat pe planeta Barsoom, planetă populată de o rasă de extratereștrii bipezi extrem de înalți, aflați în conflict cu o altă civilizație con-locuitoare. El devine prizonier al acestora, doar pentru a descoperi că planeta îi oferă puteri speciale, care îl vor ajuta în misiunea sa de salvare a unei prințese și de aducere a păcii.

Rant: Înainte de rău famatul Jupiter Ascending, terfelit de critici și diverși cronicari în cel mai urât mod posibil, a existat acest John Carter care a avut o situație similară. Film făcut cu un mega-buget, una dintre cele mai scumpe producții de cinema a tuturor timpurilor și încă una cu pretenții de franciză, a fost o dezamăgire cruntă la box-office. Probabil pentru că multă lume nu se aștepta la el din pricina lipsei unor nume de calibru care să atragă atenția asupra produsului, ideea e că încasările au fost mult sub așteptări, fapt ce a determinat pe cei de la Disney să taie orice speranță de trilogie așa cum era plănuit inițial acest film. Cu toate astea, filmul este o aventură S.F. care arată splendid și chiar dacă are câteva mici probleme pe ici și colo în ce privește povestea și motivația personajelor, mie personal mi-a plăcut mult acest film, fiind o bijuterie de care lumea a cam uitat. Un musai pentru fanii aventurilor extra-terestre sau a filmelor cheesy din anii 80, cu care este atât de des asemănat, John Carter promite o distracție garantată, fiind un fel de Indiana Jones în spațiu.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.