Loading...
Johnny English Reborn (2011)

Johnny English Reborn (2011)

by Adrian Solomon, octombrie 28, 2018

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie
Regie: Oliver Parker
Distribuție: Rowan Atkinson, Gillian Anderson, Dominic West, Rosamund Pike, Daniel Kaluuya, Richard Schiff
Durată: 1 h. 41 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: English se vede atras din nou în lumea spionajului internațional din exilul auto-impus după o operațiune eșuată. De data asta el se va vede pus contra unei grupări criminale numită Vortex, care recurge la orice mijloace pentru a-și atinge scopurile, în cazul de față, asasinarea premierului chinez.

Rant: Johnny English Reborn cunoaște o mică îmbunătățire față de predecesorul său din 2003, de unde și statutul de film decent. Cu toate că repetă cam aceleași gaguri folosite, le face parcă mai bine. Scenariul este mai solid și deja Rowan se simte mai bine în papucii lui English, îndepărtându-se de clasicul Mister Bean, una dintre principalele mele supărări față de primul film. Distribuția este inspirată, având ocazia să descoperim un Daniel Kaluuya pre Get Out, dar și pe Rosamund Pike sau Dominic West.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.