Loading...

Kemono Michi: Rise Up (aka. Hataage! Kemono Michi) (2019)

by Adrian Solomon, septembrie 5, 2022

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie, Isekai, Fantezie
Studio: ENGI
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 12
Durată episod: 23 min.
Statut: serie completă
Rating MyAnimeList: 6.62

Despre: Genzou Shibata, un wrestler profesionist, este transportat în mijlocul unui meci într-o lume străină, unde este primit ca un erou menit să distrugă bestiile sălbatice și să salveze lumea. Dar el iubește animalele cu o pasiune care deseori frizează obsesia și chiar limita decenței, astfel că el se opune acestei misiuni și pornește în a-și deschide propriul magazin de animale, ajutat de o adunătură pestriță de personaje.

Rant: Aceste anime isekai au devenit o prezență atât de comună încât e greu să mai găsești altceva în oferta sezonieră. Văzând că acesta ridica întrebarea că ce ar face un wrestler profesionist dacă ar fi transportat într-o lume medievală, fantastică, am oarecare așteptări să văd un produs oarecum diferit, mai ales fiind un mare pasionat al acestei branșe de entertainment. Iar cum aceste isekai se consumă ridicol de ușor, fiind echivalentul unei pungi de chipsuri, am dovedit și eu foarte rapid această serie doar pentru ca la final să me declar neimpresionat de ce am văzut. Wrestlerul în cauză este efectiv un pervers furry – adică are fetișuri cu animale, iar lumea în care a fost adus i se potrivește ca o mănușă fanteziilor sale bolnave, de unde și o bună parte a umorului seriei. Are câteva scăpări amuzante, personajele mult prea fade și animația ieftină îl trag destul de rău în jos.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.