Loading...

Plunderer (2020- )

by Adrian Solomon, aprilie 27, 2021

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune, Supranatural
Studio: GEEK TOYS
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 24
Durată episod: 22 min.
Statut: serie în desfășurare
Rating MyAnimeList: 6.51

Despre: Alcia este o lume guvernată de The Count, numere ce apar pe pielea oamenilor. Cu cât acestea sunt mai mari, cu atât statul lor social este mai mare. Cei a căror număr ajunge la zero, sunt trimiși în Abis, unde îi așteaptă o soartă mai rea ca moartea. Hina este o călătoare aflată în căutarea unui Ace legendar. Alături de persoanele întâlnite pe drum, aceasta va afla mai multe despre Alcia, Count și Abis.

Rant: Tare greu am terminat serialul asta și doar pentru că m-am ambiționat să văd dacă se schimbă ceva în bine până la final, final care ne va lasă cu un mare va continua. În primul rând, printre etichetele atribuite acestuia se află și echii un subgen de anime care face extrem de mult fan-service (fete cât mai dezgolite în ipostaze cât mai desuete). Aproape că uitasem de existența acestuia, oricum când am început prima dată vizionare nu aveam nici o așteptare reală de la el așa că nu am avut de ce să fiu dezamăgit, cu toate că la final a existat dezamăgirea cea mai mare, că am pierdut timpul cu acest anime. Un plot extrem de încâlcit care folosește cuvinte mari dar se reduce la un fel de găsește cele șapte dragon balls și pune-ți o dorință. Protagonistul este un pervers, căruia serialul încearcă să îi găsească scuză pentru a face legitime agresiunile sale sexuale asupra personajelor feminine iar când zic agresiuni – tipul efectiv încearcă să le forțeze să își deschidă picioarele pentru a se holba la chiloțeii lor. Folosesc rar cuvântul cringe dar aici se aplică perfect, cu greu am putut să îi găsesc vreo calitate pozitivă acestui serial. Grafica e mediocră și povestea complicată de dragul complicării, așa că faceți-vă un favor și urmăriți acestă producție doar dacă sunteți la fundul butoiului cu anime și nu mai aveți alte alternative.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.