Loading...

Suppose a Kid from the Last Dungeon Boonies moved to a starter town? (aka. Tatoeba Last Dungeon Mae no Mura no Shounen ga Joban no Machi de Kurasu Youna Monogatari) (2021- )

by Adrian Solomon, iulie 12, 2021

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Aventură, Fantasy
Studio: LIDENFILMS
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 12
Durată episod: 24 min.
Statut: serie în desfășurare
Rating MyAnimeList: 6.34

Despre: Un adolescent visător și extrem de naiv, pe nume Lloyd, călătorește în regatul Azami pentru a deveni soldat. Sătucul de unde provine el este gazda a celor mai puternici oameni din lume, care păzeau „The Last Dungeon” iar dintre ei, Lloyd era considerat cel mai slab. Ajuns în noua sa locație, oamenii care îl vor întâlni descoperă că acesta este extrem de puternic , doar că Lloyd nu știe acest lucru grație naivității sale. Însă faptul că el este foarte manierat și extrem de popular, va atrage lângă el diverse personaje, împreună cu care va avea o serie de aventuri extraordinare.

Rant: Vă zic sincer, acest anime cu nume imposibil de lung, m-a amuzat în mai multe ocazii însă are prea multe bile negre cât să nu merite decentul (cu toate că i-am dat binge într-o singură zi). Pe scurt, este tipul de anime cu un personaj OP, care nu știe cât de puternic este pentru că-i naiv, și ceilalți nu se prea sinchisesc să îi spună din varii motive. Avem și un harem în continuă creștere, de diverse stereotipuri, unele nejustificat de obsedate cu personajul principal. De fapt multe lucruri nu sunt explicate în amănunt, animeul așteptându-se să le luăm de-a bune. Viteza cu care lucrurile se petrec este foarte mare, deseori personajele schimbându-și motivația fără nici o explicație, sau fiindu-ne introduse altele fără prea multe detalii. Chiar dacă mi-a plăcut, poate și faptul că eram plictisit de moarte și foarte prins de tipul de anime OP MC, a contribuit la părerea generală, acum că fac un pas în spate, îmi dau seama că totul nu a fost atât de roz. Oricum, animeul merge perfect la omorât timpul!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.