Loading...

Kill la Kill (2013)

by Adrian Solomon, iulie 6, 2019

Recomandare – musai!

Gen: Acțiune, Comedie
Studio: Trigger
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 24
Durată episod: 24 min.
Statut: serie completă
Rating MyAnimeList: 8.09

Despre: Ryuuko Matoi este cel mai recent transfer al prestigioasei academii Honnouji. Odată ajunsă acolo însă, ea provoacă la un duel pe cea mai puternică persoană din școală, președinta consiliului elevilor, Satsuki Kiryuuin. După ce este învinsă categoric de către un alt elev, care poartă una din uniformele speciale oferite de Satsuki celor pe care ea îi consideră demni de a primi această onoare, Ryuuko se retrage în ruinele casei sale, unde descoperă o uniformă cu totul și cu totul specială, sentientă, care îi conferă puteri speciale. Împreună ea și cu Senketsu vor provoca la luptă pe toți elevii din școală, pentru a ajunge la Satsuki, pentru a afla misterul morții tatălui său.

Rant: Studioul Trigger, aflat aici la prima producție anime, era creat din oameni legendari, care creaseră fie pentru IG fie pentru Gainax, producții de legendă precum FLCL sau Tengen Toppa Gurren Langan. Așa că dacă știți vreunul din acele animeuri menționate, automat o să fiți familiari cu stilul eclectic propus de Kill la Kill. Pentru noi veniți, s-ar putea să fiți un pic bulversați de toată frenezia prezentă pe ecran.

Povestea acestui anime nu se ridică prea mult din rândul poveștilor cu și despre oameni ce doresc răzbunare pentru uciderea cuiva apropiat. Serialul nici nu depune prea mult efort pentru a prezenta personaje suculente din punct de vedere al dezvoltării personale, singura care face excepție fiind Ryuuko, în special în relația ei cu uniforma vorbăreață, Senketsu. În schimb, seria pune accent pe acțiune, fiind o satiră adresată în general acestui tip de animeuri și face acest lucru cu atât fler și fluiditate încât nu poți să îți dezlipești ochii de la aceste scene. Da, și avem fan service la greu așa că pregătiți-vă pentru o mie una panties shots sau adolescente cu uniforme mai mult decât sumare.

Poate nu înțeleg eu adevărata valoare a acestui serial, pentru că văd doar laude aruncate în direcția lui, iar mie mi se pare doar decent, având o muzică bună, scene de acțiune fabuloase și cam atât.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.