Loading...

Tiger & Bunny (2011)

by Adrian Solomon, decembrie 24, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Super-eroi, S.F., Comedie
Studio: Sunrise
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 25
Durată episod: 24 min.
Statut: serie completă
Rating MyAnimeList: 7.93

Despre: În orașul Stern Bild există oameni care au dezvoltat abilități speciale, pe care le pun în folosul binelui sau al răului, iar aceștia se numesc NEXT. Un grup aparte de eroi NEXT, care reprezintă marile conglomerate care stăpânesc orașul, participă la o emisiune TV unde câștigă puncte pentru acțiunile lor eroice. Sezon după sezon, Wild Tiger este printre codași, deoarece acesta nu este interesat atât de publicitate cât de a face o treabă de super-erou și de salva vieți. Odată cu apariția unui nou erou, Barnaby Brooks Jr., care pare a fi interesat doar în publicitate, Wild Tiger este numit partenerul acestuia, iar seria va detalia eforturile celor doi de a coopera, investigând în același timp o organizație secretă, extrem de periculoasă.

Rant: Cu toate că în momentul scrierii acestui articol sunt abia pe la jumătatea seriei, pot spune că mă simt deosebit de bine vizionând și aflând noi și noi chestii despre personajele acestei serii. Chiar dacă grafica abuzează pe alocuri de efecte CGI în special în modelarea costumelor de eroi, nu pot să zic că mă scoate prea tare din imersiune. Punctul forte al serialului este dezvoltarea personajelor, în special a relației dintre Kotetsu – veteranul hârșâit, trecut prin toate – și Barnaby – începătorul arogant, modelul superior al bătrânului Wild Tiger, cei doi având aceeași super-putere.

Știu că m-am trezit puțin cam târziu cu acest serial, apărut în 2011, dar am auzit recent despre el, fiind surprins să îl văd în topul all time al preferințelor publicului nipon, motiv pentru care am zis să îl încerc și eu, și nu regret deloc această decizie, drept pentru care vi-l și recomand, vouă, pasionaților de animații nipone.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.