Loading...
Kingsman: The Secret Service (2015)

Kingsman: The Secret Service (2015)

by Adrian Solomon, ianuarie 23, 2016

Recomandare – musai!

Gen: Acțiune, Comedie
Regie: Matthew Vaughn
Distribuție: Colin Firth, Taron Egerton, Samuel L. Jackson
Durată: 2 h. 09 min.
Rating IMDB: 7.7

Despre: Eggsy, un tânăr promițător un pic certat cu legea, este recrutat de rafinatul Harry Hart pentru a face parte dintr-o organizație secretă exact în momentul în care un geniu dement pune în pericol siguranța oamenilor de pretutindeni.

De ce să mă uit? Un film de acțiune cu spioni făcut la mare stil. Colin Firth aduce plusul de eleganță și rafinament în timp ce Taron Eggerton și Sofia Boutella se numără printre surprizele plăcute ale filmului.

2 Comments


  • Monica
   Replay Cancel Replay
  • februarie 29, 2016

  Am vazut ieri filmul asta (intr-adevar, cu multe pauze), nu m-am lasat de el pana la sfarsit - am fost curioasa sa vad cat de aberant ajunge sa fie pana la urma. Incepe promitator, dar incet-incet isi pierde farmecul. Umor amestecat cu prea multa violenta, eu as fi ramas la umor. Si la sfarsit, teatral. N-am inteles de ce explodau capetele alea in focuri de artificii. Poate ca nu am prins farmecul filmului si pt ca l-am vazut dublat in germana...

  • In mare filmul a fost o gură de aer proaspăt față de restul producțiilor similare. A fost mindless-fun și nu a avut pretenții de la tine, singurul lui scop a fost să fie entertaining și din punctul meu de vedere si-a indeplinit obiectivul.

Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.